Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Συνεργασία ΠΑΟΚ-Παιανιακού στο ποδόσφαιρο γυναικών

Δημοφιλή

Το Δίκτυο συνεργαζόμενων ακαδημιών Ποδοσφαίρου γυναικών «Ισόβιες net», του ΠΑΟΚ, καλωσορίζει την ομάδα του Παιανιακού.

Ο Παιανιακός Αθλητικός Σύλλογος δημιουργήθηκε το 2018 στην περιοχή Μεσογείων Αττικής από τον παλιό αθλητικό δημοσιογράφο Θοδωρή Κοτσώνη.

Συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των κοριτσιών της ευρύτερης περιοχής και από το 2019 μετέχει ανελλιπώς στο πρωτάθλημα Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Ο σύλλογος καλλιεργεί (για την ώρα) μόνο το ποδόσφαιρο γυναικών κι επιδίδεται με επιτυχία στην πραγματοποίηση αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων για την ανάπτυξη του φιλάθλου πνεύματος και της αγωνιστικής ανάτασης των μελών του.

Ο Παιανιακός έχει έδρα το δημοτικό γήπεδο Παιανίας και με την συνεργασία του με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου γυναικών PAOK WOMEN SOCCER NET, ευελπιστεί να εξελιχθεί σε μια κυψέλη νέων αθλητριών από την οποία θα ξεπηδήσουν τα νέα ταλέντα του ποδοσφαίρου γυναικών. Είναι σωστά οργανωμένος από πλευράς στελεχιακού δυναμικού και προχωρεί στην αξιοποίηση των νέων γυναικών που επιθυμούν να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Στοιχεία Επικοινωνίας Ομάδας:

Γραφείο: Αγίου Γεωργίου 19, Γλυκά Νερά 153.54,

Τηλέφωνα: 2106429762, 6932384860 και 6978131306.

Γήπεδο: ΔΑΚ Παιανίας (απογεύματα Τρίτης, Τετάρτης και Παρασκευής μετά τις 19.00)

Το Δ.Σ. του Παιανιακού, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας, acpaok.gr, σχετικά με την έναρξη συνεργασίας:

«Προσβλέπουμε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κοριτσιών του Παιανιακού κάθε κορίτσι να αντιμετωπίζεται ως αθλήτρια με τις ξεχωριστές της ανάγκες, όπως ακριβώς συμβαίνει με τα τμήματα υποδομής κοριτσιών του ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα και οι εκπαιδευτικές μέθοδοι καταρτίζονται από εξειδικευμένο τεχνικό team, με βάση την ηλικία και με τέτοιο τρόπο ώστε η δραστηριότητα να αποτελεί ταυτόχρονα άθληση και διασκέδαση!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Μπακαγιόκο μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα είναι πιο απλά...

Στην ίδια κατηγορία