Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα άκουσαν από τους Αλβανούς Αντρίγια-Σερβία

Αφορμή δοθείσης από το μεγάλο ποδοσφαιρικό «ραντεβού» στο Euro 2024 λίγο πριν το… καλημέρα της έναρξης της διοργάνωσης και τη συμμετοχή της Σερβίας και της Αλβανίας παρατηρήθηκε μία εστία έντασης ανάμεσά τους δεδομένων των σχέσεών τους που δεν βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Ενδεικτικό πως η αποστολή της εθνικής Σερβίας αποδοκιμάστηκε έντονα στο ξενοδοχείο που διαμένει από οπαδούς της Αλβανίας.

Όπως αποκάλυψε η «Bild», κατά την άφιξη της αποστολής της Σερβίας στο ξενοδοχείο που διαμένει για τα ματς του 3ου ομίλου (αντίπαλοι οι Σλοβενία, Δανία και Αγγλία) δημιουργήθηκε ένταση, αφού πέρα από φίλους των «πλάβι» είχαν συγκεντρωθεί και φίλοι της Αλβανίας, που θέλησαν να πικάρουν το σύνολο του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, τραγουδώντας συνθήματα και σχηματίζοντας το σύμβολο του αλβανικού αετού.

Η ισχυρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων λειτούργησε αποτρεπτικά από το να ξεφύγει η κατάσταση, με τις γερμανικές αρχές να βρίσκονται άλλωστε σε επιφυλακή έχοντας υπόψη πως στην περιοχή της κοιλάδας του Ρουρ θα βρεθούν αυτές τις ημέρες κοντά στους 10.000 Σέρβους και 50.000 Αλβανούς (για το ματς της πρεμιέρας με την Ιταλία στο Ντόρτμουντ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Κανονικά με κόσμο το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η πρεμιέρα της Handball Premier ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό θα διεξαγόταν χωρίς την παρουσία κόσμου...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version