Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα «ασπρόμαυρα» Χριστούγεννα του μπάσκετ

Αφορμή δοθείσης από την τελευταία αναμέτρηση του ΠΑΟΚ για το 2023 κόντρα στην Καρδίτσα από την οποία και επικράτησε με 72-69, ο Άντριου Χάρισον παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ αναφερόμενος μεταξύ άλλων στον αγώνα με τους Καρδιτσιώτες, στις ημέρες που έρχονται καθώς επίσης και τις σκέψεις του αναφορικά με το πώς είναι να περνάς τα Χριστούγεννα μακριά από την οικογένειά σου.

Ερωτηθείς για το πώς σκοπεύει να αξιοποιήσει την ολιγοήμερη άδεια του μπασκετικού τμήματος την περίοδο των εορτών σε πρώτη φάση ξεκαθάρισε ότι αναμένεται να μοιραστεί τον χρόνο με τους συμπαίκτες του δεδομένου πως «δεν είμαι ο μόνος που είναι εδώ χωρίς οικογένεια. Το πιο πιθανό είναι ότι θα το ζήσουμε οικογενειακά, αλλά εμείς μεταξύ μας» κάνοντας έκδηλη την υγιή σχέση που έχει διαμορφωθεί στα αποδυτήρια των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά όσα επισήμανε:

«Είναι δύο ημέρες χωρίς προπόνηση. Πιθανότατα θα τις περάσω με κάποιους από τους συμπαίκτες μου. Δεν είμαι ο μόνος που είναι εδώ χωρίς οικογένεια. Το πιο πιθανό είναι ότι θα το ζήσουμε οικογενειακά, αλλά εμείς μεταξύ μας. Οι συμπαίκτες μου που δεν έχουν οικογένειες εδώ, και θα προσπαθήσουμε να το απολαύσουμε. Είναι το καλύτερο που μπορείς να ζητήσεις, να είμαστε καλά μεταξύ μας και να μπορούμε να περάσουμε καλά».



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version