Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα… ασπρόμαυρα milestones

Δημοφιλή

Μπορεί η χρονιά που ολοκληρώθηκε να μην κύλησε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ, για την ακρίβεια κρίνεται αποτυχημένη, αλλά στο ατομικό κομμάτι κάποια μέλη της ομάδας κατάφεραν να πετύχουν σημαντικά milestones.

Αναλυτικά τα πιο σημαντικά:

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2023 ο Στέφανος Τζίμας έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής γεννημένος το 2006 που συμμετείχε στη Super League. Μερικές ημέρες αργότερα, στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ιωνικός 6-0 σκόραρε και με αυτόν τον τρόπο έσπασε ένα ρεκόρ που κρατούσε για 59 χρόνια ο Γιώργος Κούδας. Ο Στέφανος Τζίμας στις 5 Μαρτίου 2023 έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Κούδας όταν είχε σκοράρει στο ΠΑΟΚ – Νίκη Βόλου 1-0 (1/4/64) ήταν 17 ετών, 4 μηνών και 9 ημερών.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί στην αναμέτρηση με τον Άρη για την 3η αγωνιστική συμπλήρωσε τα 100 ματς με τον ΠΑΟΚ στην Super League.

O Αντρέ Βιεϊρινια έγινε ο κορυφαίος ξένος στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αφού με τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ έφτασε τις 288 συμμετοχές και ξεπέρασε το Νέτο Γκουερίνο, ο οποίο βρισκόταν στην κορυφή από τον Οκτώβριο του 1983, όταν είχε κάνει αγωνιστεί για 287η φορά με τα χρώματα του Δικεφάλου σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ στην Τούμπα και αυτό είχε να συμβεί σε αγώνα κανονικής διάρκειας πρωταθλήματος από τις 25 Σεπτεμβρίου 2016, όταν αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την Ξάνθη. Τότε προπονητής της ακριτικής ομάδας ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ανάμεσα σε αυτά τα δύο παιχνίδια είχαν μεσολαβήσει 91 αναμετρήσεις, στις οποίες είχαν σημειωθεί 264 γκολ, τα 202 από τον ΠΑΟΚ και τα 61 από τις φιλοξενούμενες ομάδες.



Τελευταία νέα

Λουτσέσκου: «Δεν έχω τίποτα να πω για τους παίκτες μου και για την προσπάθεια που έκαναν»

Ποιες ήταν οι τοποθετήσεις του Λουτσέσκου στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου; Αναλυτικά όσα είπε: «Τα λάθη κρίνουν το αποτέλεσμα στο...

Στην ίδια κατηγορία