Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Τα δύο ποτήρια και το «μυστήριο» γύρω από τον θάνατο του Μπάλντοκ

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, βρέθηκε νεκρός την Τετάρτη (9/10). Η σορός του εντοπίστηκε στην πισίνα του σπιτιού του στα νότια προάστια. Το γεγονός έγινε γνωστό όταν η σύζυγός του, η οποία τον έψαχνε για ώρες προκειμένου να πει «χρόνια πολλά» στο παιδί τους, δεν μπορούσε να τον εντοπίσει.

Οι πρώτες πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως ο θάνατος του 31χρονου προσδιορίζεται περίπου στις 19:00. Το σήμα όμως η Αστυνομία το πήρε στις 22:00. Το σπίτι του σφραγίστηκε με εντολή του εισαγγελέα και θα ανοίξει πάλι όταν πρέπει με εντολή του εισαγγελέα.

Ο Μπάλντοκ ήταν τουλάχιστον πέντε ώρες νεκρός μέσα στην πισίνα – Το χρονικό του τραγικού θανάτου του

«Ένας άνθρωπος βρέθηκε νεκρός στον πάτο της πισίνας, μπρούμυτα, η γυναίκα του έπαιρνε από το μεσημέρι. Πήρε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, τον βρήκε μπρούμυτα». Με τα λόγια αυτά περιέγραψε αρχικά τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο επίτιμος πρόεδρος των αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Οι πληροφορίες λένε ότι υπήρχαν δύο ποτήρια στο τραπέζι. Ψάχνουν να δουν μήπως ήταν κάποιος εκεί από τις κάμερες. Ποιες ήταν οι αιτίες του θανάτου… Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για ανακοπή, για πνιγμό. Θα το πουν οι ιατροδικαστές. Σκονισμένο το τραπέζι…», σημείωσε στο Action24 ο κ. Καλλιακμάνης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «δεν υπήρχαν σημάδια ή μώλωπες, ένα τραπεζάκι με δύο ποτήρια και η έρευνα επικεντρώνεται αν υπήρχε κάποιος εκεί. Απ’ ότι φαίνεται πάντως τα αίτια ήταν παθολογικά. Δεν δείχνει εγκληματική ενέργεια».

Σχετικά με τα δύο ποτήρια, εξήγησε πως αυτό μπορεί να είναι τυχαίο. «Μπορεί ο άνθρωπος στο ένα να είχε νερό στο άλλο το ποτό του. Μπορεί χίλια δυο. Θα δούμε».

Την έρευνα έχει αναλάβει υποδιεύθυνση Ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής, με τις πρώτες πληροφορίες απ’ την Αστυνομία να αναφέρουν πως δεν βρέθηκαν χτυπήματα στο σώμα του Μπάλντοκ, ωστόσο η ακριβής αιτία του θανάτου του θα προκύψει από την νεκροψία-νεκροτομή, η οποία θα γίνει σήμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version