Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα εύσημα του Λουτσέσκου σε Κοτάρσκι και Κόλεϊ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε σε δύο παίκτες του κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του μετά τη λήξη του αγώνα με το Βόλο.

«Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην αρχή. Εκεί ο Κοτάρσκι ήταν φανταστικός. Ήταν μάθημα αυτό που έγινε στην αρχή για τη συνέχεια που μας περιμένει. Από εκεί και πέρα όμως παίξαμε απόλυτα συγκεντρωμένοι, με όμορφες ενέργειες από τους παίκτες μου. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο. Ήρθε και η αποβολή του Βόλου και το ματς έγινε ακόμα ευκολότερο για εμάς» είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Οδηγήσαμε τον αντίπαλο στο να βρεθεί στην κατάσταση αυτή. Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, αλλά και την εμφάνιση του Κόλεϊ. Είχαμε μια κουβέντα για μια φάση που έγινε στο φινάλε που προσπάθησε να κοντρολάρει με το στήθος, ίσως από υπέρμετρη αυτοπεποίθηση δικιά του, του είπα χαριτολογώντας να μη το ξανακάνει ποτέ. Αλλά μας έδωσε ασφάλεια, προσωπικότητα, και το φυσικό μέγεθος που χρειαζόμαστε σε κάποιες φάσεις του παιχνιδιού. Σήμερα παίξαμε αυτό το παιχνίδι. Αφήστε με να ηρεμήσω για μια ημέρα. Θα πάμε να παλέψουμε για κάθε μπάλα και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παναιτωλικός και Αστέρας έμειναν στο 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο Αγρίνιο μεταξύ του Παναιτωλικού και του Αστέρα Τρίπολης, που ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1. Στο...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version