Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα… είπε με Σαμάτα ο Λουτσέσκου (video)

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα αναφορικά με την επιστροφή του ΠΑΟΚ στο γήπεδο ενόψει της επαναληπτικής αναμέτρησης με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα, η προετοιμασία για την τελευταία συνάντηση με τους Βόσνιους ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής (26.07) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του πρώτου αγώνα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν την προπόνηση με προθέρμανση και ασκήσεις κατοχής, στη συνέχεια δούλεψαν με τον προπονητή στο κομμάτι της τακτικής και στο τέλος έπαιξαν ένα δίτερμα υψηλής έντασης. Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δημοσιεύτηκαν τα στιγμιότυπα του σημερινού (26.07) προπονητικού προγράμματος, στα οποία ξεχωρίζει η κατ΄ιδίαν συζήτηση μεταξύ Ράζβαν Λουτσέσκου και Άλι Σαμάτα.

Κατά την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ΠΑΟΚ με τους Βόσνιους για το δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, ο Τανζανός στράικερ βρέθηκε αρκετές φορές σε πλεονεκτική θέση εντός της αντίπαλης περιοχής προκειμένου να προωθήσει τη μπάλα στα δίχτυα του Ντάμιαν Σισκόφσκι, ωστόσο, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μεγαλύτερο μαξιλαράκι ασφαλείας για τους «ασπρόμαυρους» ενόψει ρεβάνς. Συνεπώς, ο Ρουμάνος τεχνικός κινήθηκε στη λογική του τετ α τετ ούτως ώστε να του τονώσει το ηθικό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες και τον ψυχισμό του αγωνιστικού τμήματος.

Δείτε αναλυτικότερα το video που ανάρτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το τετ α τετ μεταξύ Ράζβαν Λουτσέσκου και Άλι Σαμάτα:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία