Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα γενέθλια του Γιαννάκη «έπαιξαν» στη Ρουμανία

Δημοφιλή

Ο Γιαννάκης Παπαστεφανάκης ετοιμάζεται για το πολύ σημαντικό ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, εκεί όπου θα υπάρξει μια σειρά χειρουργείων, τα οποία θα τον βοηθήσουν να περπατήσει και να πραγματοποιήσει το όνειρό του που είναι να μπει στο γήπεδο της Τούμπας όρθιος.

Ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ είχε τα γενέθλιά του (5/9) και πέρασε μια βόλτα από τη Νέα Μεσημβρία, ώστε να πάρει τις απαραίτητες ευχές πριν το μεγάλο ταξίδι. Μάλιστα, συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους Μπράντον Τόμας και Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ ο Ράζβαν Λουτσέσκου του έδωσε την περσινή του χειμωνιάτικη ενδυμασία, την οποία είχε υποσχεθεί ότι θα του δώσει, αν τελικά ο ΠΑΟΚ κατάφερνε να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αφορμή δοθείσης από τα όμορφα στιγμιότυπα που εκτυλίχθηκαν στη Νέα Μεσημβρία και με δεδομένη την αδυναμία που τρέφουν προς τον Ράζβαν Λουτσέσκου, ρουμανικά ΜΜΕ απομόνωσαν την ιδιαίτερη επίσκεψη του Γιάννη Παπαστεφανάκη στο αθλητικό κέντρο των «ασπρόμαυρων». «Ο Ράζβαν Λουτσέσκου του έδωσε το τυχερό του σκουφάκι και αθλητική ενδυμασία και ο Ιβάν Σαββίδης τον στέλνει στις ΗΠΑ», επισημάνθηκε σε πρόσφατες αναφορές τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία