Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα γκολ με Μάλμε και το προβάδισμα Κουλιεράκη

Με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη που συνιστά πλέον παρελθόν από τον ΠΑΟΚ να διατηρεί ξεκάθαρο προβάδισμα, συνεχίζεται η ψηφοφορία που διεξάγεται αναφορικά με το καλύτερο τέρμα που σημείωσαν οι «ασπρόμαυροι» στην εντός έδρας επαναληπτική αναμέτρηση με τη Μάλμε. Υποψήφιοι μαζί με τον Χανιώτη κεντρικό αμυντικό και οι Τάισον-Αντρίγια Ζίβκοβιτς με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να υπενθυμίζει στο φίλαθλο κοινό την εν λόγω «μάχη» που θα αναδείξει προσεχώς νικητή.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της επισημαίνεται χαρακτηριστικά: «Τρία πανέμορφα γκολ από το ίδιο παιχνίδι κόντρα στη Μάλμε στο γήπεδο της Τούμπας, θα παλέψουν για το βραβείο του Regency Casino Best Goal Ιουλίου/Αυγούστου. Πάμε να βρούμε τον τελικό νικητή μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App. Πρώτος στην λίστα είναι ο Τάισον. Ο Βραζιλιάνος ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ ενώ το σκορ ήταν 0-1, έβαλε αρκετά φάλτσα στη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα αφήνοντας τους πάντες άναυδους και ισοφάρισε για τον Δικέφαλο.

Το επόμενο γκολ ήρθε από τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Ο The Hammer πήρε τη μπάλα σχεδόν 30 μέτρα έξω από την αντίπαλη εστία, έκανε ένα απίθανο σουτ στην πάνω αριστερά γωνία, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Νταλίν και πέτυχε ένα από τα ομορφότερα -αν όχι το ομορφότερο- γκολ της καριέρας του.Και κλείνουμε με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Zile με μία καταπληκτική ενέργεια από δεξιά δημιούργησε χώρο για τον εαυτό του, εκτέλεσε συρτά από δύσκολη γωνία, έστειλε τη μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ και έκανε το 3-2 για τον Δικέφαλο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χαλκιάς: «Εγώ δεν απαντώ, εγώ είμαι ΠΑΟΚ!»

Kαλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ορέστης Χαλκιάς (σ.σ εκ των πρωταγωνιστών του «Maestro») μίλησε αναφορικά...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version