Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

«Τα καλύτερα έρχονται για τον ΠΑΟΚ!»

Δημοφιλή

Λίγο μετά τις 12:00 πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena η επίσημη παρουσίαση του μεγάλου χορηγού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, της Winmasters.

Στη συνέντευξη Τύπου έδωσαν το παρόν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, ο αντιπρόεδρος Βασίλης Τριλυράκης, ο διευθύνων σύμβουλος της Winmasters Θωμάς Τζόκας, αλλά και ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Παρόντες είναι και οι καλαθοσφαιριστές του Δικεφάλου, αλλά και το προπονητικό τιμ με επικεφαλής τον Μάσιμο Καντσελιέρι.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν κατά την παρουσίαση του χορηγού:

Αρχικά το λόγο πήρε ο Θανάσης Χατζόπουλος, θέλοντας να παρουσιάσει τον Μεγάλο χορηγό της ομάδας.

«Είναι μια μέρα χαράς για την ομάδα μας και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τον κύριο Τζόκα, ο οποίος έχει καταλάβει ότι κι εμείς αντίστοιχα προσπαθούμε την ανταποδοτικότητα να την υποστηρίξουμε και μαζί να φέρουμε τον ΠΑΟΚ όσο πιο ψηλά γίνεται», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ mateco.

Στη συνέχεια, ο διευθύνων σύμβουλος της Winmasters μίλησε για την ανανέωση συνεργασίας με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω την ανανέωση συνεργασίας με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Με τον ΠΑΟΚ μας ενώνουν πολλά, οι αρχές και η σκληρή δουλειά. Φέτος γιορτάζουμε 10 χρόνια Winmasters και από το βήμα αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας. Θέλω αύριο οι φίλαθλοι να μας τιμήσουν αύριο με την παρουσία τους στην πλατεία Αριστοτέλους. Θα υπάρχουν δώρα, συλλεκτικές φανέλες και αυτόγραφα από τους παίκτες. Θέλω να είστε όλοι εκεί. Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θωμάς Τζόκας στον πρόλογό του.

Με τη σειρά του το λόγο πήρε ο αρχηγός του Δικεφάλου, Δημήτρης Κατσίβελης, μιλώντας για τη συνεργασία με τη Winmasters και την έναρξη της σεζόν 2024-2025.

«Θέλω να ευχαριστήσουμε τη Winmasters, που στηρίζει την ομάδα για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Είναι πραγματικά σημαντικό να έχει μία ομάδα στο πλευρό της τη Winmasters. Ξεκινάει η σεζόν σε μια ομάδα και θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», τόνισε ο αρχηγός του Δικεφάλου, Δημήτρης Κατσίβελης.

Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους εκπροσώπους του Τύπου, αρχικά προς τον κύριο Τζόκα.

«Η φετινή χρονιά διαφέρει. Φέτος θα κάνουμε περισσότερα πράγματα σε συνεργασία με το σταφ και του προέδρου. Η αξιοποίηση της χορηγίας είναι το σημαντικότερο. Θέλουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα στη Θεσσαλονίκη. Κάναμε ένα event στη Μηχανιώνα, θα κάνουμε αύριο στο κέντρο. Θέλουμε να είμαστε πιο κοντά στο μπάσκετ».

Για τα έσοδα και την εκμετάλλευση του γηπέδου ο Θανάσης Χατζόπουλος τόνισε:

«Προσπαθούμε πάντα να αυξηθούν τα έσοδα, γιατί από αυτά μπορούμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ένα έσοδο που έχει έρθει στην ομάδα είναι η αποπληρωμή μίας ρύθμισης των 100 δόσεων. Αυτό έγινε στα τέλη Αυγούστου. Αυτό το ποσό το βάλαμε στο μπάτζετ στην ομάδα. Θέλουμε να ξεχρεώνουμε κι άλλες ρυθμίσεις. Το φως στο τούνελ έχει αρχίσει να φαίνεται, δεν είναι μακριά αυτό το φως. Το άλλο κομμάτι που πρέπει να στοχεύσουμε είναι να αυξήσουμε τα εισιτήρια. Εκεί είναι κάτι που πρέπει να δούμε πώς θα βελτιώσουμε. Η νέα κατάσταση με το gov wallet είναι κάτι που δυσκολεύει πολύ κόσμο. Αυτό έχει αντίκτυπο όχι μόνο στους κατοίκους εσωτερικού, αλλά και στου εξωτερικού. Αυτό είναι μεγάλη ζημιά για εμάς σαν σωματείο, γιατί έχουμε αρκετό κόσμο εκτός Ελλάδας. Φέτος αντιμετωπίζουμε αυτό το ερώτημα και πρέπει να το λύσουμε. Το γήπεδο ανήκει στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κι εμείς δεν έχουμε κάποια δικαιοδοσία σε αυτό».

Και συμπλήρωσε για τα εισιτήρια:

«Είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα, φαίνεται και στην Τούμπα. Το μέτρο για εμένα είναι αποτυχία».

Για το αν υπάρχει σκέψη πολυετούς συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Θωμάς Τζόκας ανέφερε:

«Στόχος μου είναι να μείνω στον ΠΑΟΚ ως χορηγό. Βλέπω την προσπάθεια που γίνεται και ελπίζω να είμαστε και τα επόμενα χρόνια εδώ. Τα καλύτερα έρχονται για τον ΠΑΟΚ!».

Μετά το τέλος των δηλώσεων, σύσσωμη η ομάδα φωτογραφήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Winmasters στο παρκέ του PAOK Sports Arena.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Συμφωνία με Παβλένκα που έρχεται στη Θεσσαλονίκη!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Γίρι Παβλένκα στον ΠΑΟΚ, αφού ο Δικέφαλος έχει φτάσει σε συμφωνία με...

Στην ίδια κατηγορία