Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα «καμπανάκια» του Ράζβαν ήχησαν και στη Ρουμανία

Δημοφιλή

Έκδηλη είναι η αδυναμία του ρουμάνικου Τύπου στον Ράζβαν Λουτσέσκου σκανάροντας με μεγάλη λεπτομέρεια την πορεία του ΠΑΟΚ, έχοντας μάλιστα ταξιδέψει και στην Ελλάδα προκειμένου να καλύψουν την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση των «ασπρόμαυρων» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη που έκρινε τον τίτλο του πρωταθλητή. Αφορμή δοθείσης από την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Πανσερραϊκό, οι συμπατριώτες του Ράζβαν Λουτσέσκου φρόντισαν να μεταδώσουν τις τοποθετήσεις του από τη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της πρώτης εγχώριας αγωνιστικής υποχρέωσης του Δικεφάλου, απομονώνοντας τα «καμπανάκια» του για το αγωνιστικό τμήμα ενόψει συνέχειας.

Ενδεικτικό ότι σε πρόσφατες αναφορές τους επισημαίνουν πως παρά το νικηφόρο αποτέλεσμα που «καρπώθηκε» ο ΠΑΟΚ κόντρα στους Σερραίους εκκινώντας θετικά τη φετινή αγωνιστική περίοδο σε μία προσπάθεια υπεράσπισης του στέμματος, υπάρχουν ακόμη ορισμένα θέματα που απασχολούν έντονα τον Ρουμάνο τεχνικό και στα οποία οφείλει να επιληφθεί της καταστάσεως προκειμένου να εξαλειφθούν. «Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κέρδισε οριακά τον Πανσερραϊκό και ανέδειξε τα βασικά προβλήματα του πρωταθλητή από την περσινή σεζόν» σημειώθηκε μεταξύ άλλων.

Μερικές από τις δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου που απομονώθηκαν στην πατρίδα του είναι οι εξής:

«Σε κάθε περίπτωση, είτε αρέσει είτε όχι, η ομάδα χτίζεται με νέα πρόσωπα που πρέπει να μπουν στο πνεύμα της ομάδας. Πρέπει να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Τώρα η ομάδα είναι ανισορροπία και είμαστε μια στα πάνω μας και μια στα κάτω μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε ελέγξει διαφορετικά τα πράγματα. Το πώς θα διαχειριστούμε την κάθε κατάσταση. Τώρα για αποχωρήσεις και μεταγραφές; Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα που έχω αυτή τη στιγμή. Και να τους στέλνω σωστά μηνύματα σε αυτούς που έχω. Την ομάδα που έχωπρέπει να προπονώ. Όπως έκανα πέρσι όταν στην αρχή της χρονιάς ήταν η τελευταία μου χρονιά στο συμβόλαιο μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χαλκιάς: «Εγώ δεν απαντώ, εγώ είμαι ΠΑΟΚ!»

Kαλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ορέστης Χαλκιάς (σ.σ εκ των πρωταγωνιστών του «Maestro») μίλησε αναφορικά...

Στην ίδια κατηγορία