Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα meeting points των ΠΑΟΚτσήδων στην Τουρκία

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα αναφορικά με την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» του ΠΑΟΚ με τη Γαλατασαράι κατά την πρεμιέρα του στο League Phase του UEFA Europa League, γνωστοποιήθηκε η έναρξη των απλών εισιτηρίων της πρώτης εκδρομής των φιλάθλων του Δικεφάλου, ενώ παράλληλα συνεχίζεται και η διάθεση των 1st Class εισιτηρίων του επικείμενου αγώνα.

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα πως στις διευκρινιστικές λεπτομέρειες που εξέδωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ γίνεται αναφορά και στις συστάσεις των τουρκικών αρχών στους ΠΑΟΚτσήδες τονίζοντας την αποφυγή μεμονωμένης μετακίνησης και χρήσης των ιδιοτικών τους οχημάτων, ενώ επισημαίνεται και το σημείο συνάντησής τους στην Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικότερα όσα σημειώνουν οι τουρκικές αρχές για τον πυρήνα οπαδών του ΠΑΟΚ που αναμένεται να ταξιδέψει στην Τουρκία για τον αγώνα με τη Γαλατασαράι:

«Οι Τουρκικές Αρχές συστήνουν στους φίλους της ομάδας μας να μην ταξιδέψουν με τα ιδιωτικά τους οχήματα, αλλά με τα λεωφορεία που θα ξεκινήσουν από την Ελλάδα για το παιχνίδι. Τα λεωφορεία θα συγκεντρωθούν στα σύνορα των Υψάλων, στην περιοχή Σιλιβρί, στην επαρχία της Κωνσταντινούπολης, έως τις 15:00 κι από εκεί θα ξεκινήσουν την αναχώρηση τους για το γήπεδο, με στόχο όλοι να έχουν μπει στο γήπεδο 2,5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα για Κωνσταντινούπολη με τα ιδιωτικά τους οχήματα, δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στο κομβόι των λεωφορείων. Θα πρέπει να εξασφαλίσουν κάποιο ιδιοτικό πάρκινγκ εντός της Κωνσταντινούπολης και να μεταβούν στη συνέχεια στην πλατεία Σουλταναχμέτ, η οποία έχει οριστεί ως meeting point κι από εκεί να μεταβούν στο γήπεδο με τα τοπικά λεωφορεία που θα είναι διαθέσιμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η πρώτη… αποστολή του ΠΑΟΚ Β

Έτοιμος για πρεμιέρα και επιστροφή στο χορτάρι ο ΠΑΟΚ Β κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλή στη Super League 2, με...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version