Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα νέα πρόσωπα και αυτοί που περιμένουν

Δημοφιλή

Με το φιλικό απέναντι στην Χιμπέρνιαν ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την πρώτη βδομάδα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του και ετοιμάζεται για ακόμα μια απαιτητική εβδομάδα στο Χορστ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρουσίασε δυό διαφορετικές ενδεκάδες στο πρώτο φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας, χρησιμοποιώντας τους 22 από τους 30 ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του, ενώ την ίδια τακτική εφάρμοσε και στον χθεσινό αγώνα με την Χιμπέρνιαν.

Σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις, το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την φανέλα του Δικεφάλου έκαναν οι Μαντί Καμαρά, Αντώνης Τσιφτσής και Κωνσταντίνος Θυμιάνης. Παράλληλα, χρόνο συμμετοχής πήραν και οι παίκτες των ακαδημιών, με τον Κωνσταντίνο Γκούμα να δίνει το παρών και στα δύο φιλικά, ενώ οι Ταλιχμανίδης και Σμυρλής αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τους Σκωτσέζους.

Έτσι, λοιπόν, μετά από δύο αναμετρήσεις επί ολλανδικού εδάφους δεν έχουν αξιοποιηθεί ακόμα πέντε ποδοσφαιριστές της αποστολής. Ο λόγος για τον τραυματία Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος όμως αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, ενώ δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη οι δύο τερματοφύλακες Μπαλωμένος, Μοναστηρλής και οι Τσαούσης και Τσοπούρογλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Καραπαπάς για ΑΕΚ – Βόλος: «Αν αυτό δεν είναι αλλοίωση τότε ποιο είναι;»

Θέση για τη διαιτησία του Βασίλη Φωτιά στο ΑΕΚ - Βόλος πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς,...

Στην ίδια κατηγορία