Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Τα πιο γλυκά είναι ίσως μπροστά μας…

Παραμύθια δεν έμαθα να λέω. Παρότι στην αρχή της χρονιάς πίστευα ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα, μετά το 0-3 από τη Μπριζ, είχα την αίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει τέταρτος. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς πίστευαν ότι θα μπορούσε να πάρει το πρωτάθλημα!

Αυτό που έκανε φέτος ο ΠΑΟΚ ήταν από τα… άγραφα. Εκεί που ήταν πεσμένος, σηκώθηκε και μέσα σε τρεις εβδομάδες τους κέρδισε ΟΛΟΥΣ, έκανε τέσσερις μεγάλες νίκες σε παιχνίδια δίχως αύριο και πήρε απόλυτα δίκαια το πρωτάθλημα.

Ό,τι έγινε μέσα σ΄ αυτές τις τρεις εβδομάδες δείχνει το μεγαλείο αυτής της ομάδας και το μεγαλείο των ανθρώπων του.

Ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει ένα πολύ δυνατό dna, είναι ένας οργανισμός, που ξέρει να πολεμάει κόντρα στα στοιχειά της φύσης και να μην τα παρατάει ποτέ.

Εχει χτίσει και μια τρομερή ομάδα, που δεν αποδέχεται την ήττα, καθοδηγούμενη από έναν προπονητή, που ανήκει στην κατηγορία “κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι”.

Δεν ξέρω ποιος τον σκέφτηκε τον Αύγουστο του 2017, όταν το πρότζεκτ Στανόγεβιτς φάνηκε να βουλιάζει νωρίς, αλλά ούτε αυτός που τον σκέφτηκε, θα μπορούσε να φανταστεί ότι αυτή θα ήταν η κίνηση που θα άλλαζε όλη την ιστορία του ΠΑΟΚ.

Αυτό ήταν το πιο επικό πρωτάθλημα στην ιστορία της Α’ Εθνικής, τέτοιο πρωτάθλημα δεν έχει υπάρξει ξανά και ήταν ακόμη πιο γλυκό κι από το πρωτάθλημα του 2019.

Και βλέποντας τους ορίζοντες που ανοίγονται για τον ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι, ίσως τα πιο γλυκά είναι μπροστά μας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version