Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα σκορ που… αρέσουν στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Εκτός έδρας αναμέτρηση στο Βόλο δίνει ο ΠΑΟΚ κατόπιν της ισοπαλίας με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την  αγωνιστική της Stoiximan Super League και ενόψει της πρώτης του ευρωπαϊκής «μάχης» στο League Phase του UEFA Europa League με τη Γαλατασαράι. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπράντον ΤόμαςΑντώνη Τσιφτσή και Αντρίγια Ζίβκοβιτςμε τη διοργανώτρια αρχή να απομονώνει τις στατιστικές λεπτομέρειες των αγώνων κόντρα στους Βολιώτες, αναφερόμενη και στα αποτελέσματα που εμφανίζονται με μεγαλύτερη συχνότητα.

Από πλευράς διοργανώτριας αρχής επισημαίνεται χαρακτηριστικά ότι: «Οι νίκες του ΠΑΟΚ είναι με τέσσερα διαφορετικά σκορ, αφού δύο είναι με 2-0, ενώ υπάρχει ακόμη το 5-1, το 1-0 και το 2-0 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης».

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα πως οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά 14 φορές ανεξάρτητα έδρας και διοργάνωσης, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το αήττητο με την ομάδα της Μαγνησίας και να έχει 12 νίκες και δύο ισοπαλίες. Στις πρώτες πέντε αναμετρήσεις που είχαν διεξαχθεί στο Βόλο, η ομάδα της Μαγνησίας δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ποτέ και η μοναδική συγκομιδή βαθμού ήταν στις 26 Σεπτεμβρίου 2020, όταν το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με λευκή ισοπαλία. Στην περσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων σημείωσε το πρώτο της γκολ κατά του Δικεφάλου στην ήττα με 5-1.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ο Κοτάρσκι και τα… πέναλτι

Με τέρμα του Στέφαν Σβαμπ προηγείται ο ΠΑΟΚ κόντρα στο Βόλο για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League...

Στην ίδια κατηγορία