Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα «θέλω» του Λουτσέσκου για τον κεντρικό χαφ

Με έναν χαφ το ρόστερ του ΠΑΟΚ θα θεωρείται… πλήρες, ωστόσο φαίνεται πως στο συγκεκριμένο θέμα, υπάρχει μια σχετική δυστοκία.

Κάποιες περιπτώσεις που έχουν προταθεί δεν φαίνεται να πληρούν τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Λουτσέσκου, και για την ώρα οι παίκτες που καλύπτουν τα “θέλω” του είναι ο Γιόζιπ Μίσιτς και ο Ράζβαν Μάριν (φωτ.). Ο δεύτερος έρχεται πάλι στο προσκήνιο, παρά την επέκταση του συμβολαίου του με την Κάλιαρι, καθώς η ιταλική ομάδα έστειλε το μήνυμα στον ΠΑΟΚ μέσω του ατζέντη του, ότι ο διεθνής Ρουμάνος χαφ είναι διαθέσιμος για μεταγραφή.

Στον ΠΑΟΚ θέλησαν να ψάξουν ακόμη λίγες μέρες την αγορά και να πάρουν την απόφαση αν τελικά θα κάνουν την κίνηση είτε για τον Μάριν, είτε για τον Μίσιτς.

Σε ό,τι αφορά τον Μεϊτέ, όπως έχει γράψει η FORZA, η υπόθεση του δεν είναι αυτή τη στιγμή “ζωντανή” για τον ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος έχει ένα συμβόλαιο 3,6 εκατ. για δύο χρόνια στην Μπενφίκα, ο ΠΑΟΚ του προσφέρει 2,6 εκατ. για δύο χρόνια και σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να φτάσει τα 1,6 ή ακόμη και 1,8 που ζητά ως βάση ο Μεϊτέ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version