Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα «θέλω» του Μάσιμο Καντσελιέρι: Πειθαρχία και αφοσίωση

Δημοφιλή

Στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας του μπήκε ο ΠΑΟΚ, η οποία αναμένεται – όπως και η πρώτη – να κυλήσει σε άκρως απαιτητικούς ρυθμούς!

Με ένα μόλις ρεπό την προηγούμενη εβδομάδα, οι «ασπρόμαυροι» κατέγραψαν αρκετά χιλιόμετρα στο γήπεδο του Πανοράματος αλλά και στο «Παλατάκι», με τον Μάσιμο Καντσελιέρι και τους συνεργάτες του να δίνουν μεγάλη βαρύτητα στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και στην ενδυνάμωση, χωρίς να βάλουν σε… δεύτερη μοίρα το μπάσκετ, με το πρόγραμμα των πρώτων ημερών να περιλαμβάνει μπόλικη τακτική στις απογευματινές προπονήσεις.

ΤΟ «ΠΡΟΝΟΜΙΟ» ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Το καλό για τον Μάσιμο Καντσελιέρι, είναι πως από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας έχει όλους τους παίκτες του ρόστερ στη διάθεσή του, δεκατέσσερις στον αριθμό. Το γεγονός αυτό, αποτέλεσε μία από τις βασικές επιθυμίες του Ιταλού από τις πρώτες κουβέντες του με τον Θανάση Χατζόπουλο, με τον ίδιο να είναι κάτι παραπάνω από… ενεργός στις προπονήσεις, συμμετέχοντας μεταξύ άλλων και στο τρέξιμο μαζί με τους παίκτες, κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες λόγω της αφόρητης ζέστης.

Παράλληλα, ο Καντσελιέρι υπενθυμίζει σε καθημερινή βάση στους «ασπρόμαυρους» πως απαιτεί τη μέγιστη προσπάθεια, πειθαρχία και αφοσίωση απ΄ όλους, έχοντας ως στόχο μέσα από τη σκληρή δουλειά να δημιουργηθεί όσο το δυνατόν ταχύτητα η απαιτούμενη «χημεία» . Απώτερος στόχος; Να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα χαρακτηρίζεται από την αθλητικότητά της και το γρήγορο μπάσκετ, έχοντας ως βασικό «όπλο» της την άμυνα!

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Την ερχόμενη Παρασκευή (23/8) και την ερχόμενη Κυριακή (25/8), ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί στο «Παλατάκι» τη ρουμανική Βαλκέα, με αμφότερες τις αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 19:00.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σπάνιο… φαινόμενο η «λευκή» ισοπαλία

Δεν έβγαλε νικητή το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να μένουν στο...

Στην ίδια κατηγορία