Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα βλέμματα του ΠΑΟΚ στο Μπάνια Λούκα-Εγκνάτια

Δημοφιλή

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο αναφορικά με τον επικείμενο αντίπαλό του στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League δεδομένου πως η προσοχή μετατοπίζεται στην πρώτη συνάντηση των Μπάνια Λούκα-Εγκνάτια στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο σύλλογος που θα επικρατήσει στους διπλούς αγώνες σε Βοσνία και Αλβανία αυτομάτως τίθεται αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ που αναμένεται να παρακολουθήσει στενά τις δύο ομάδες με τους Γιάννη Θωμαίδη και ο Μάκη Κοσμίδη.

Ενδεικτικό πως αμφότεροι θα είναι παρόντες σήμερα (10.07, 22:00) το βράδυ στο γήπεδο της Μπάνια Λούκα προκειμένου να παρέχουν εξειδικευμένες πληροφορίες αναφορικά με το τι έπεται να συναντήσει ο Δικέφαλος στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. «Είναι αλήθεια ότι είναι ένα όνειρο για κάθε έναν από εμάς. Είναι τεράστιο το κίνητρο. Θα μιλήσουμε μια φορά όμως για αυτό και μετά θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, προκριματικό με προκριματικό γύρο.

Πρέπει να περάσουμε τον δεύτερο γύρο, μετά τον τρίτο, μετά τα Play Off. Η εστίαση και η συγκέντρωση μας θα πρέπει να είναι στον επόμενο γύρο. Σε αυτόν τον πρώτο γύρο μας δίνεται η ευκαιρία να κλειδώσουμε την παρουσία μας στους ομίλους και στη συνέχεια να ανέβουμε στο επόμενο επίπεδο», επισήμανε ο Ράζβαν Λουτσέσκου σε προσωπικές του τοποθετήσεις αναφορικά με την κλήρωση του Champions League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία