Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Τάισον: «Σας ευχαριστώ που κάνατε την μητέρα μου να χαμογελάει!» (pics)

Δημοφιλή

Με ένα συγκινητικό post στο Instagram, o Τάισον ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων, τον κόσμο του ΠΑΟΚ για το γκράφιτι έξω από το γήπεδο της Τούμπας με τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του, που είχε την ευκαιρία να καμαρώσει από κοντά και η μητέρα του.

Μάλιστα, οι δύο τους πόζαραν μπροστά στην τοιχογραφία, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να αναφέρει στην ανάρτηση του:

«Μαμά, πόσο εκπληκτική είναι η ζωή, πριν από λίγο καιρό πέρασες πολλές άγρυπνες νύχτες, αρκετές μέρες ανησυχώντας για όλα όσα μου συνέβησαν, ανησυχούσες για την καθημερινότητά μου, βλέποντάς με να περνάω δύσκολες στιγμές, βλέποντάς με λυπημένο και αποθαρρυμένο από την απώλεια του πατέρας και την απώλεια του Νάντο, ανησύχησα γιατί έβλεπα τον εαυτό μου εκείνη τη στιγμή σχέδον έτοιμο να αφήσει το ποδόσφαιρο, σχεδόν να εγκαταλείπω αυτό που αγαπώ περισσότερο να κάνω και να σκέφτομαι ότι δεν θα μπορώ πλέον να είμαι ευτυχισμένος!

Και κοίτα, σήμερα μπορείς να δεις ότι έμαθα να είμαι δυνατός, δυνατός σαν εσένα, δυνατός γιατί με μεγάλωσες εσύ και ο πατέρας για να μην τα παρατάω ποτέ στη ζωή, και ότι τις δύσκολες στιγμές πρέπει να τις αντιμετωπίζεις με το κεφάλι ψηλά! Σήμερα μπορείς να νιώσεις γαλήνη στην καρδιά σου, ο γιος σου είναι και πάλι σταθερός και δυνατός και είναι πολύ χαρούμενος!

ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΜΑΜΑ! Ευχαριστώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ που έκανε την μητέρα μου να χαμογελάει και να είναι χαρούμενη! Σας αγαπώ! Είναι τρελός ο Τάισον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία