Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Τακιανός: «Να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι»

Με προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Basket League, με τον Φώτη Τακιάνο να μιλά για την επερχόμενη αναμέτρηση, με τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Μάλιστα, ο τεχνικός του Δικεφάλου, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι «ασπρόμαυροι» πάνε στην Πάτρα για τη νίκη, περιμένοντας ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλος δεν έχει άγχος.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco Φώτης Τακιανός, αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα, τόνισε:

«Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλό μας είναι απελευθερωμένος από το άγχος του αποτελέσματος. Ο Απόλλωνας είναι μία ομάδα με ιδιαίτερο στυλ, χρειάζεται να προσέξουμε πολύ από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι, να εκτελέσουμε σωστά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Στόχος μας είναι η νίκη, όπως σε κάθε παιχνίδι άλλωστε και επιθυμία μας το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα για τα Play Off, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από το δικό μας παιχνίδι. Εμείς όμως πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».



Τελευταία νέα

Γαλατασαράι, μια ομάδα εθισμένη στους σταρ

Παρά την ψυχρολουσία στα πλέι-οφ του Champions League, η Γαλατασαράι έκανε restart μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και ζέστανε...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version