Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τακουρίδης: «Όποιος κάνει προγνωστικά για τον ΠΑΟΚ παίζει με την τύχη του»

Ο Γιάννης Τακουρίδης εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στην κλήρωση της Volley League και μίλησε για την ανανεωμένη ομάδα του Δικεφάλου την νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Δικεφάλου:

«Έχουμε νέα παιδιά στην ομάδα, νέους παίκτες, νέες προσθήκες, ξένους, και ταλαντούχους Έλληνες αθλητές. Πρώτος στόχος είναι να βρεθούμε σαν ομάδα, να δουλέψουμε μαζί και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα παιχνίδια τα οποία έρχονται.

Υπήρχαν δύσκολα χρόνια, περάσαμε δύσκολα χρόνια, ειδικά η δική μου ηλιακή… φουρνιά. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που γίνονται καλύτερα, σε σύγκριση με το παρελθόν. Νομίζω θα γίνουν ακόμα καλύτερα. Το φετινό πρωτάθλημα φαίνεται ότι θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό, υπάρχουν πολλές ομάδες οι οποίες βελτιώθηκαν, ακόμα και εκείνες που ανέβηκαν από την δεύτερη κατηγορία θα είναι ανταγωνιστικές. Ελπίζω να δούμε ένα καλό πρωτάθλημα, καλούς αγώνες, γεμάτα γήπεδα, να δούμε νέα παιδιά να πρωταγωνιστούν, και μακάρι κανέναν τραυματισμό.

Όποιος κάνει προγνωστικά για τον ΠΑΟΚ παίζει με την τύχη του. Ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο κατακτάει τουλάχιστον έναν τίτλο απ’ όσους διοργανώνονται. Δίνω 25% πιθανότητες να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι πολύ νωρίς ωστόσο, δεν μπορεί να απαντήσει σχεδόν κανείς σε αυτήν την ερώτηση ακόμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version