Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ταξίδι στην Ιταλία για Καντσελιέρι (pic)

Δημοφιλή

Ταξίδι στην Ιταλία επιφύλασσε το πρόγραμμα του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ, Μάσιμο Καντσελιέρι, ορμώμενος από ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, το οποίο διοργάνωσαν δύο άλλοτε παίκτες του, οι Μπρούνο Τσερέλα και Τόμι Μαρίνο. Οι δύο Ιταλοί αθλητές με τον οργανισμό «Slums Dunk» υποστηρίζουν παιδιά από την Κένυα, την Καμπότζη, την Αργεντινή, τη Ζάμπια και την Ιταλία, με τον πρώτο μάλιστα να έχει αποκτήσει πρόσφατα δεσμό με την Αθηνά Οικονομάκου δύο περίπου μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η ηθοποιός και influencer κάνει συχνά ταξίδια στο Μιλάνο για τον νέο της έρωτα. Την Πέμπτη μάλιστα βρέθηκε σε αγώνα του Τσερέλομαζί με την κολλητή της φίλη και κουμπάρα της, Νικόλ Παναγιώτου αλλά και τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Η ηθοποιός έβγαλε και φωτογραφία με την εντυπωσιακή μητέρα του αγαπημένου της ως… φανατικές θαυμάστριες του αθλητή.

Με τον Μάσιμο Καντσελιέρι στην Ιταλία μαζί με την ιδιαίτερη παρέα του, αποθανατίστηκαν επίσης και οι νυν προπονητής της Ντερτόνα, Βάλτερ Ντε Ραφαέλε και άμεσος συνεργάτης του Μεσίνα στην Αρμανι, Μάριο Φιορέτι.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mαteco:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Από τον Τουρσουνίδη στον Ζαμπράνο

Τον Λεβαδειακό αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 6/10, με τον Δικέφαλο να θέλει τη νίκη προκειμένου να πάρει τους...

Στην ίδια κατηγορία