Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ταξίδια του Ντεσπόντοφ σε Βουκουρέστι και Λιουμπλιάνα

Δημοφιλή

Περίοδος διακοπών είναι αυτή που διανύουμε για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Όχι, όμως, για όλους, αφού υπάρχουν κι εκείνοι, που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Ενας από αυτούς είναι κι o Kίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος προετοιμάζεται για τα δύο φιλικά παιχνίδια, που θα δώσει η εθνική Βουλγαρίας κόντρα σε Ρουμανία και Σλοβενία, και τα οποία θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα σε Βουκουρέστι και Λιουμπλιάνα αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα η αποστολή της Βουλγαρίας θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Ρουμανίας, όπου την Τρίτη θα διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων.

Μια μέρα μετά, ο Ντεσπόντοφ και οι συμπαίκτες του θα επιστρέψουν στη χώρα τους, όπου, όμως, δεν θα παραμείνουν για πολύ.

Κι αυτό γιατί θ’ ακολουθήσει νέο ταξίδι, εκείνη τη φορά για τη Λιουμπλιάνα, όπου το ερχόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι την εθνική ομάδα της Σλοβενίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Την Παρασκευή 27/9 η παρουσίαση του μεγάλου χορηγού

Την παρουσίαση της εταιρείας Winmasters θα πραγματοποιήσει μέσω συνέντευξης Τύπου στο PAOK Sports Arena η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, όπως...

Στην ίδια κατηγορία