Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Ταρνοβάνου: «Αμυνθήκαμε όπως η Άρσεναλ με την Σίτι»

Ο τερματοφύλακας της Στεάουα Βουκουρεστίου, Στέφαν Ταρνοβάνου, παρομοίασε την χθεσινή (3/10) εμφάνιση της ομάδας του με αυτή της Άρσεναλ στο «Έτιχαντ» απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αν είδατε το Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι πριν λίγες ημέρες, η Άρσεναλ αμύνθηκε μαζικά, δεν είμαστε οι πρώτοι που το κάνουμε αυτό. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί έπρεπε να παίξουμε με παίκτη λιγότερο για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, αλλά είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να κερδίσουμε. Το σημαντικό είναι ότι πετύχαμε δύο συνεχόμενες νίκες στην Ευρώπη, καθώς συναντήσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Στα 10 λεπτά των καθυστερήσεων πιεστήκαμε, αλλά τα καταφέραμε. Έχουμε 6 βαθμούς μετά τα πρώτα 2 παιχνίδια, τι περισσότερο θα μπορούσαμε να θέλουμε;»

Σε ερώτηση για την παρουσία του Τζίτζι Μπεκάλι στο γήπεδο της Τούμπας:

«Είναι ωραίο που ήρθε μαζί μας. Τον περιμένουμε και στο μέλλον. Η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση, έχουμε έναν αγώνα την Κυριακή στο πρωτάθλημα, μετά τον οποίο υπάρχει διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Μετά, θα επιστρέψουμε και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα».

Για το γεγονός ότι παρακολούθησε τον αγώνα και ο ομοσπονδιακός προπονητής Μιρτσέα Λουτσέσκου:

«Απολαμβάνω κάθε αγώνα, είτε είναι στις κερκίδες είτε όχι. Είμαι ο ίδιος παίκτης, ο ίδιος άνθρωπος, όπως πριν από δύο εβδομάδες όταν δέχτηκα κριτική».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

H συγκινητική ανάρτηση του Τάισον για τον πατέρα του (pics)

Ημέρα μνήμης η σημερινή για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, που σύσσωμη αποτίει φόρο τιμής στα έξι «αετόπουλα» που έχασαν...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version