Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Τελευταία προπόνηση στην Ολλανδία και ομιλία του Λουτσέσκου στην ομάδα (pic)

Δημοφιλή

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΛΓΑΤΙΔΗΣ

Την τελευταία του προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους πραγματοποιεί το απόγευμα της Κυριακής (14/7) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αναχωρεί αύριο για τη Θεσσαλονίκη.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας φτάνει στο τέλος του, καθώς η αποστολή του Δικεφάλου ετοιμάζεται να επιστρέψει στη βάση της. Μετά από πέντε φιλικές αναμετρήσεις, οι «ασπρόμαυροι» έχουν μία ακόμη προπόνηση μπροστά τους. Στις 18:00 ώρα Ελλάδας ήταν προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση στο Χορστ, η οποία ξεκίνησε με ομιλία του Ράζβαν Λουτσέσκου προς τους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός προς τους παίκτες του:

«Ήταν 14 δύσκολες μέρες. Σας ευχαριστώ για τη σκληρή δουλειά που κάνατε. Σας ευχαριστώ που ακούγατε. Οι μετρήσεις έδειξαν πως σε επίπεδο φυσικής κατάστασης κάναμε πολύ καλή δουλειά κι αυτό είναι το σημαντικό. Ήταν μια περίεργη προετοιμασία μετά τα όσα φανταστικά καταφέραμε την περσινή σεζόν. Τώρα επιστρέφουμε, θέλω τις επόμενες μέρες να ξεκουραστείτε, να δείτε τις οικογένειές σας και να γυρίσετε την Πέμπτη έτοιμοι, ώστε να πάμε και να πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο, που είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο κι η εξασφάλιση της ευρωπαϊκής μας παρουσίας για τη σεζόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία