Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τελευταία «πρόβα» με έμφαση στα στημένα

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα αναφορικά με τις επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Βόλο, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς τέθηκε προληπτικά εκτός εξαιτίας ενοχλήσεων που αποκόμισε στο ισχίο, με τους Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή να παραμένουν επίσης στα «πιτς» για τον Ρουμάνο τεχνικό.

Η τελευταία προπόνηση του αγωνιστικού τμήματος ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησαν κάποιες ασκήσεις τακτικής, ενώ στο φινάλε έγινε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις, στις οποίες δόθηκε ιδιαίτερη βάση πριν την εκτός έδρας δοκιμασία κόντρα στους Βολιώτες.

Προσεχώς, στο καλεντάρι των «ασπρόμαυρων» προστίθενται και οι ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Αρχής γενομένης από τον εκτός έδρας αγώνα με τη Γαλατασαράι στην Τουρκία την Τετάρτη (25.09) θα κληθούν εκ νέου να ανταπεξέλθουν σε πολλαπλές υποχρεώσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και την Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

«Χαμός» στη Στεάουα για ΠΑΟΚ

Έντονος ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του φίλαθλου κοινού της Στεάουα Βουκουρεστίου ενόψει της ευρωπαϊκής «μάχης» με τον ΠΑΟΚ στην...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version