Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τελευταία «πρόβα» πριν τη Μάλμε

Δημοφιλή

Νωρίτερα από το αναμενόμενο ταξίδεψε στη Σουηδία ο ΠΑΟΚ ενόψει της εκτός έδρας πρώτης συνάντησης με τη Μάλμε (06.08) για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League λόγω του μακρινού ταξιδιού και της ιδιομορφίας του αγωνιστικού χώρου. Έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο προετοιμασίας του επί ελληνικού εδάφους τη χθεσινή (04.08) μέρα με «λευκό» απουσιολόγιο και νέα πρόσωπα, το αγωνιστικό τμήμα αναχώρησε τις απογευματινές ώρες για τη Σκανδιναβία και πλέον ετοιμάζεται για την τελευταία του «πρόβα» πριν τη Μάλμε.

Ενδεικτικό πως θα προπονηθεί στις 20:00 ώρα Ελλάδας στο «Eleda Stadium», ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών. Υπενθυμίζεται πως οι «ασπρόμαυροι» ταξίδεψαν στη Σουηδία με νέα, ανανεωμένη ευρωπαϊκή λίστα στην παρθενική συμμετοχή των Τάρικ Τισουντάλι και Φέντορ Τσαλόφ σε αποστολή. Απεναντίας, ο Σόλα που εντάχθηκε πρόσφατα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ με ελεύθερη μεταγραφή θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη καθώς τέθηκε εκτός λίστας της UEFA, όπως ακριβώς και οι Ιβάν ΝάσμπεργκΡάφα Σοάρες και Άλι Σαμάτα.

Η αποστολή που αναχώρησε από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Σουηδία αποτελείται αναλυτικά από τους: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Εκόνγκ, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Θυμιάνης, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισσουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία