Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τελευταία «πρόβα» πριν την Οράντεα (pics)

Δημοφιλή

Απογευματινή προπόνηση στην Αττάλεια περιελάμβανε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ τη σημερινή (18.09) μέρα ενόψει της ευρωπαϊκής «μάχης» με την Οράντεα που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (19.09) με μοναδικό στόχο την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου στους ομίλους του Basketball Champions League. Όπως ήταν ήδη γνωστό, το αγωνιστικό τμήμα αναχώρησε το πρωί για την Τουρκία, όπου αφίχθη το μεσημέρι (13:45) ενώ ο Μάσιμο Καντσελιέρι ταξίδεψε μία ημέρα νωρίτερα στη γειτονική χώρα προκειμένου να παρακολουθήσει διά ζώσης τους πιθανούς αντιπάλους των «ασπρόμαυρων».

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, αναρτήθηκε φωτογραφικό υλικό από την τελευταία πρόβα του ΠΑΟΚ πριν την ευρωπαϊκή του «μάχη», με την επισήμανση πως στο πλευρό της ομάδας βρίσκεται και ο Θανάσης Χατζόπουλος.

Δείτε παρακάτω την επίσημη ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας του ΠΑΟΚ ξεκινά στις 19:00, ενώ ακολουθεί στις 21:30 και στο ίδιο γήπεδο η «μάχη» μεταξύ Aliaga Petkim – Heroes Den Bosch, πιθανών αντιπάλων του Δικεφάλου στον τελικό του Σαββάτου. Όλοι οι αγώνες των προκριματικών του Basketball Champions League, θα πραγματοποιηθούν στο Gloria Sports Arena στην Αττάλεια και θα μεταδοθούν απευθείας (Live Streaming) από το επίσημο κανάλι της διοργάνωσης στο YouTube.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία