Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Τελευταίες «ανάσες» στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Τις τελευταίες του «ανάσες» απολαμβάνει το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ πριν την επιστροφή σε… ρυθμούς προπονήσεων ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τη σημερινή (25.06) ημέρα να επιφυλάσσει ρεπό για τους «ασπρόμαυρους». «Την Τρίτη (25.06) η ομάδα έχει ρεπό και την Τετάρτη (26.06) θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία», επισημάνθηκε από τον Δικέφαλο με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να παραχωρεί μονοήμερο ρεπό.

Με δυνατά προγράμματα προετοιμασίας πριν την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για το Χορστ της Ολλανδίας που περιελάμβαναν κυρίως διπλές προπονήσεις, η έμφαση δόθηκε κυρίως στην προσαρμογή του ρόστερ με γνώμονα την αγωνιστική περίοδο που έπεται, τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών με ασκήσεις κατοχής μπάλας ενώ συγχρόνως ενσωματώθηκαν και ορισμένα κομμάτια τακτικής.

Αναφορικά με την τελευταία ενημέρωση του ιατρικού δελτίου του Δικεφάλου «ο Τόμας Μουργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο» κατόπιν ενός τραυματισμού που αποκόμισε προ λίγων ημερών, «ο Γιάννης Κωνσταντέλιας επέστρεψε στις προπονήσεις» μετά το γάμο της αδελφής του όπου και έπρεπε να παρευρεθεί ενώ στην ομάδα εντάχθηκε κι ο διεθνής Χάρης Τσιγγάρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Λουτσέσκου: «Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά»

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του Λουτσέσκου μετά την ολοκλήρωση του φιλικού αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας, που βρήκε...

Στην ίδια κατηγορία