Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Τελειώνει τον Βόκολο η Λαμία;

Ο Λεωνίδας Βόκολος μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το ματς με την ΑΕΚ όταν ρωτήθηκε για την απουσία του Σωτήρη Τσιλούλη, ανέφερε ότι έμεινε εκτός αποστολής διότι τον ενημέρωσε μια μέρα πριν ότι έχει υπογράψει με την Ένωση και γι’ αυτό δεν υπολόγιζε σε αυτόν.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις υπάρχει έντονη φημολογία από αργά το βράδυ του Σαββάτου (24/02) για το μέλλον του Λεωνίδα Βόκολου στον πάγκο της Λαμίας. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό η «υπόθεση Τσιλούλη» να φέρει το τέλος της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο 53χρονος Έλληνας τεχνικός φάνηκε να μην το ήξερε ότι έχει υπάρξει συμφωνία από τον Ιανουάριο -όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ- και να το έμαθε τώρα.

Από τη Λαμία δεν ήθελαν να πει κάτι ο προπονητής σχετικά με την μεταγραφική αυτή εξέλιξη, αλλά εκείνος έπραξε αυτό που πίστευε.

Aν δεν υπήρχαν τα δύο κρίσιμα ματς απέναντι σε Ατρόμητο (28/02, 17:00) και ΠΑΟΚ(03/03, 19:30) για την είσοδο στα Play Off ίσως ο Λεωνίδας Βόκολος να είχε αποχωρήσει ήδη, αλλά τώρα οι Φθιώτες σκέφτονται όλη την προσπάθεια που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα.

Οπως και να ‘χει το μέλλον του 53χρονου Έλληνα τεχνικού φαίνεται πως είναι αβέβαιο και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Καραπαπάς για ΑΕΚ – Βόλος: «Αν αυτό δεν είναι αλλοίωση τότε ποιο είναι;»

Θέση για τη διαιτησία του Βασίλη Φωτιά στο ΑΕΚ - Βόλος πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς,...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version