Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Τελικά, πόσο πλήρες είναι το ρόστερ του ΠΑΟΚ;

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τις μεταγραφές του και πλέον, μπορούμε να πούμε με σιγουριά κάποια πράγματα. Αρχικά, πως ο ΠΑΟΚ καθυστέρησε να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του, όπως βέβαια όλες οι ελληνικές ομάδες. Το αν αυτό στοίχησε τον αποκλεισμό από το League Stage του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν μπορεί να το ξέρει κανείς μας. Αυτό που καλούμαστε να αναλύσουμε, είναι το κατά πόσο είναι πλήρες το ρόστερ της ομάδας.

Σε σχέση με πέρυσι, ο ΠΑΟΚ έχει σίγουρα δύο περισσότερους μεσοεπιθετικούς. Ο Τισουντάλι μπορεί να παίξει στα αριστερά, ο Σορετίρε είναι παιδί που μπορεί και αριστερά και στον άξονα. Στα στόπερ, ο Κουλιεράκης έφυγε, δύο ήρθαν. Ο Κόλεϊ δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστής και αυτό φαίνεται στην σταθερότητα του βιογραφικού του. Ο Κεντζιόρα επίσης, δεν είναι μόνος.

Ο Σαμάτα αντικαταστάθηκε από τον Τσάλοφ, ο Ράφα Σοάρες από τον Γκόμεζ, ένα παιδί που έχει ξεκάθαρα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά. Και η παρουσία του Μπακαγιόκο εκτιμώ πως σκεπάζει τον Μεϊτέ, ενώ υπάρχει και ο Μαντί Καμαρά. Μία παραπάνω λύση εκεί με πέμπτο τον Θυμιάνη που είναι αντί – Τσιγγάρας.

Ο ΠΑΟΚ συνδύασε εμπειρία – Τισουντάλι, Κόλεϊ, Μπακαγιόκο, Καμαρά – με αγορά που έχει μεταπωλητική αξία όπως ο Τσάλοφ, έφερε ενδιαφέροντα πρότζεκτ όπως ο Σορετίρε και ο Γκόμεζ, έκανε γενικά ισορροπημένες κινήσεις. Η χρονιά ξεκινά με ελπίδες λοιπόν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ νίκησε με βοήθεια

Στην κορυφή της Super League ανέβηκε η ΑΕΚ, επικρατώντας 2-0 του Βόλου σε ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version