Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τελικός: Η συνάντηση που θα κρίνει πολλά

Δημοφιλή

Κρίσιμη η Μεγάλη Δευτέρα (10/4) για την εξέλιξη της υπόθεσης για τη διεξαγωγή ή μη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΓΣΠ της Λευκωσίας. Όπως προκύπτει, τη Μεγάλη Δευτέρα (10/4) θα υπάρξει επικοινωνία-συνάντηση μεταξύ της Κυπριακής Ομοσπονδίας και της Αστυνομίας για το θέμα του τελικού.

Εκεί θα τεθούν επί τάπητος τα οργανωτικά ζητήματα προφανώς από την πλευρά της Κυπριακής αστυνομίας προς την ΚΟΠ, μιας και η ΕΠΟ δεν έχει αρμοδιότητα για να μπορεί να συνομιλήσει απευθείας με τις Αρχές της Μεγαλονήσου. Και εν συνεχεία η ΚΟΠ θα ενημερώσει την ΕΠΟ για το ποιες προϋποθέσεις θέτει η αστυνομία για να διεξαχθεί ο τελικός στη Λευκωσία με την ελληνική Ομοσπονδία να επικοινωνεί με τη σειρά της με τις ομάδες.

Να σημειωθεί πως οι κυπριακές Αρχές δεν έχουν πάρει ακόμη θέση. «Όλα τελούν υπό την κρίση της αστυνομίας» είναι το σχόλιο της ελληνικής Ομοσπονδίας. Προς το παρόν, υπάρχει μονάχα συμφωνία της ΕΠΟ με την ΚΟΠ, αλλά και την διεύθυνση του γηπέδου. Νωρίτερα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, τόνισε πως δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση, ώστε να υπάρξει και τοποθέτηση, ενώ στο ίδιο μήκος σχήματος κινήθηκε και η Αννα Κουκκίδη-Προκοπίου, Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης της Κύπρου.

Πάντως, πλέον όλα είναι ανοιχτά και οι επόμενες μέρες θα δείξουν τι θα γίνει με το ΓΣΠ και αν τελικά η ΕΠΟ αναγκαστεί να βρει μία άλλη λύση ή θα υπάρξει συμφωνία με την αστυνομία που θα ικανοποιεί φυσικά και τις δύο φιναλίστ. Σύμφωνα με το offside.com.cy, οι Αρχές του νησιού θα θέσουν τρεις προϋποθέσεις, οι οποίες καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο-αν όχι απίθανο- το να λάβει χώρα ο τελικός στο ΓΣΠ, με τον κυριότερο εξ αυτών να είναι πως τα εισιτήρια των φιλάθλων που θα ταξιδέψουν από Ελλάδα δε θα πρέπει να ξεπερνούν τα 1000 ανά ομάδα.



Τελευταία νέα

Έμαθαν πρόγραμμα στο πρωτάθλημα οι γυναίκες του ΠΑΟΚ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, η κλήρωση της Women's Football League 2024-2025. Οι...

Στην ίδια κατηγορία