Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τέλος από Μάλμε ο Νανάσι

Δημοφιλή

Ο Σεμπάστιαν Νανάσι ήταν ένας από τους παίκτες που «πλήγωσαν» τον ΠΑΟΚ στις αναμετρήσεις με την Μάλμε, σκοράροντας τόσο στην Σουηδία όσο και στην Τούμπα.

O 22χρονος εξτρέμ, μετά τις εμφανίσεις του κόντρα στον Δικέφαλο προσέλκυσε έντονο ενδιαφέρον με την Στρασμπούρ να βγαίνει νικήτρια από την «μάχη» αγοράζοντας τα δικαιώματα του Νανάσι έναντι 11 εκατ. ευρώ!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Μάλμε και στην πρώτη αναμέτρηση με την Σπάρτα Πράγας για τα play off των προκριματικών του Champions League και λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην γαλλική ομάδα.

Ο Νανάσι θα ταξιδεύσει στο Στρασβούργο το πρωί της Πέμπτης, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με την γαλλική ομάδα.

Όσον αφορά την Μάλμε, η Σουηδική ομάδα θα βάλει στα ταμεία της 11 εκατ. ευρώ σπάζοντας το ρεκόρ πώλησης για Σουηδό παίκτη, με τον Νανάσι να μετράει την φετινή σεζόν 21 συμμετοχές, 9 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία