Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Τετ α τετ Έκονγκ-Λουτσέσκου (video)

Επιστροφή στα… διπλά βάσανα για τον ΠΑΟΚ που τη σημερινή (24.06) ημέρα ενέταξε δύο ποδοσφαιρικά «ραντεβού» στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ενόψει των πρώτων επίσημων αγώνων του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δόθηκε εικόνα της πρωινής προπόνησης του αγωνιστικού τμήματος που περιελάμβανε ασκήσεις και εντυπωσιακά τελειώματα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δίνει ρεσιτάλ οδηγιών.

Γεγονός που αποτυπώθηκε και από την κάμερα του PAOK TV με τον Ρουμάνο τεχνικό να πραγματοποιεί και κατ΄ιδίαν συνομιλία με τον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ που το τελευταίο χρονικό διάστημα ταλαιπωρήθηκε από θλάση 3ου βαθμού. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του σε μία προσπάθεια να εντάξει τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό εκ νέου στην ομάδα.

Δείτε αναλυτικότερα το video της πρωινής προπόνησης του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία:

«Ο αρχηγός των Super Eagles στο AFCON επέστρεψε στη βάση του για να ξεκινήσει προπονήσεις με τους συμπαίκτες του ενόψει της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι φίλαθλοι θα χαρούν να δουν τον Έκονγκ πίσω στη δράση, με την ηγεσία του αμυντικού και τις εμφανίσεις του να τον καθιστούν αγαπημένο των οπαδών τόσο στη Νιγηρία όσο και στον ΠΑΟΚ» επισημάνθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα από τους Νιγηριανούς αναφορικά με την επιστροφή του Έκονγκ στην Ελλάδα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Με φόρα για ακόμη μια νίκη!

Για την 3η αγωνιστική της Futsal Super League, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην πρωτεύουσα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 5...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version