Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Θάνατος Μπάλντοκ: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Δημοφιλή

Τα αίτια θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ επιχειρεί να διαλευκάνει η Ελληνική Αστυνομία.

Αρχικά πρέπει να σημειωθεί ότι ο ιατροδικαστής που έφτασε χθες βράδυ στο σπίτι του 31χρονου, δεν εντόπισε χτυπήματα ή μώλωπες στο σώμα του ποδοσφαιριστή και μικροσκοπικά κατέληξε ότι ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αιτία.

Θα πρέπει, βέβαια, να διενεργηθούν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις και να διαπιστωθεί που ακριβώς οφείλονται τα παθολογικά αιτία. Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι πως ο παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν τουλάχιστον πέντε ώρες νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του.

Από την άλλη, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι στο σπίτι της οδού Διαδόχου Παύλου υπήρχε και δεύτερο πρόσωπο, το οποίο πιθανότατα αποχώρησε πριν το θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή. Το υλικό από της κάμερες ασφάλειας δεν έχει ακόμα φτάσει στα χέρια της Αστυνομίας και εκτιμάται ότι θα φωτίσει αυτό το κομμάτι των ερευνών.

Σε κάθε περίπτωση, θα ερευνηθεί εξονυχιστικά το πολυτελές διαμέρισμα της Γλυφάδας σε μια προσπάθεια αναζήτησης στοιχείων που να βοηθούν στην πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου του ποδοσφαιριστή.

Ακόμη, το μισοάδειο μπουκάλι βότκας έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, χωρίς να είναι βέβαιο πόση ποσότητα καταναλώθηκε από τον Τζορτζ Μπάλντοκ χθες το βράδυ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η απόφαση για Τσονάκα

Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 5000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια για 15 ημέρες, τιμωρήθηκε...

Στην ίδια κατηγορία