Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Θέλει την νίκη για να ξεμπερδεύει ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Για την 6η αγωνιστική των play outs της Super League 2, ο ΠΑΟΚ Β φιλοξενεί το μεσημέρι της Κυριακής (21/4, 16:00) στην έδρα του τον Καμπανιακό, σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας.

Η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη προέρχεται από την νίκη με 2-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, χάρη σε γκολ των Κανίς και Γκούμα.

Ο Δικέφαλος συγκατοικεί με τον ΠΟΤ Ηρακλή στην κορυφή του ομίλου με 24 βαθμούς και θέλει την νίκη που θα τον απαλλάξει σε μεγάλο βαθμό από το άγχος της συνέχειας του μίνι πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Β δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Παναγιώτου, Φίλων, Σελιμάι, Κιτσάκη και Νινούα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Ναντέρ, Παντεκίδης, Τσοπούρογλου, Μανωλιούδης, Τασιούρας, Σινανάι, Ζίλο, Δεληγιάννης, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Γρόσδης, Ρουμιάντσεβ, Τσίκος, Κουαλιάτα, Γκούμας, Δαρέλας, Πανίδης, Σμυρλής, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σαποβάλοφ, Κανίς.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κουκούλας (Λέσβου), με βοηθούς τους Μποζατζίδη και Τσεχελίδη (Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ασβεστόπουλος Αναστάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία