Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Θεοδωρίδης: «Τα κορίτσια απέδειξαν ότι μπορούμε να κερδίζουμε οποιονδήποτε αντίπαλο» (video)

Δημοφιλή

Στον τελικό του έβδομου προκριματικού ομίλου του UEFA Women’s Champions League, εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ Morris, ο οποίος επικράτησε με 2-1 της Καϊράτ Γκατ και το Σάββατο (7/9) στις 21:00, θα προσπαθήσει να πετύχει ακόμη μια νίκη και να πάρει την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Δικεφάλου:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι ακριβώς όπως ακριβώς το περιμέναμε. Με μια ομάδα η οποία είναι Πρωταθλήτρια στην χώρα της. Δύσκολη ομάδα, δυσκολοκατάβλητη.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν πιάσαμε τα στάνταρ που θέλουμε εμείς. Είχαμε κάποιες παίκτριες που δεν ήταν σε καλή μέρα. Παρ’ όλα αυτά πιέσαμε τον αντίπαλο, δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, καταφέραμε να σκοράρουμε, μας ισοφάρισαν με ένα πέναλτι. Παρ’ όλα αυτά οι κοπέλες σε μια ημέρα που δεν ήταν καλή γι’ αυτές, προσπάθησαν και απέδειξαν ότι ακόμα και στις ημέρες που δεν έχουν τα υψηλά στάνταρ απόδοσης, μπορούμε να κερδίζουμε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του με εικόνα και ήχο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Όλη η προσοχή στο Βόλο

Επέστρεψε σε αγωνιστική δράση το βράδυ της Κυριακής (15/9) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της...

Στην ίδια κατηγορία