Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Θες πρωτάθλημα; Απόδειξέ το!

Η ομάδα βόλεϊ του Δικεφάλου έχει απαιτητικό παιχνίδι σήμερα (21/12, 17:30), καθώς αντιμετωπίζει στον Πειραιά τον Ολυμπιακό για την 9η «στροφή» της Volley League. Ο Δικέφαλος λίγο πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος έχει μπροστά του ντέρμπι κορυφής, το οποίο θα δώσει τον τίτλο του «πρωταθλητή χειμώνα».

Μετά από οκτώ αγώνες η ομάδα του Μιλενκόσκι είναι πρώτη με 21 βαθμούς, όσους ακριβώς έχει και ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ καλείται να φέρει εις πέρας ένα απαιτητικό πρόγραμμα, με συνεχόμενους και δύσκολους αγώνες, σε πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ (28/12, 21:30) και Σούπερ Καπ (04/01, 21:30).

Επιπροσθέτως, ο Ολυμπιακός την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε στο Ηράκλειο με 1-3 τον ΟΦΗ, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στην Βουλγαρία από την Μπουργκάς. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του ERTFlix.

Οι δηλώσεις του προπονητή, Γιόσκο Μιλενκόσκι, στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Ένα μεγάλο «ντέρμπι» βρίσκεται μπροστά μας, ανάμεσα στις δύο πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα. Η σημαντικότητα του παιχνιδιού είναι μεγάλη, καθώς ο νικητής θα είναι ο πρώτος στην βαθμολογία για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα με τον Κόστα, το οποίο δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό θα μας απασχολήσει. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι έτοιμοι και πιστεύω ότι όλη η ομάδα θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της».



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version