Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στα Μάλγαρα από την επιστροφή των εκδρομέων

Δημοφιλή

Με καθυστερήσεις πραγματοποιείται η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών. Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί στο ύψος του Λακκώματος, ενώ και στο ύψος του Μεσημερίου, στο Νέο Ρύσιο και στην Καρδία παρατηρούνται καθυστερήσεις.

Μεγάλη είναι η ουρά των οχημάτων και πριν τα διόδια των Μαλγάρων, στο σημείο όπου εδώ και μήνες πραγματοποιούνται έργα. Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στο τούνελ της Κατερίνης στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία στο δρόμο Θεσσαλονίκης – Περαίας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Μετ΄ εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στα διόδια Ανάληψης – Προφήτη αλλά και στα διόδια της Ασπροβάλτας. Καλύτερη είναι η εικόνα στα διόδια Πολυμύλου.

Τέλος, ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, με μικρές καθυστερήσεις στο φανάρι των Βασιλικών, με τους οδηγούς να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

πηγή: thestival.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία