Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Θηρίο ο ΠΑΟΚ, νίκησε Ατρόμητο, Ζαμπαλά και… VAR!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τρία γκολ στο Περιστέρι, μέτρησαν τα δύο και τελικά πήρε σπουδαίο διπλό με 2-1 χάρη στο γκολ του Καμαρά στο 90΄.

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε την εστία του Κοτάρσκι με τους Μίχορλ στο 5΄ και Ουάρντα στο 8΄. Στο 19΄ το σουτ του Καρλίτος έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι του Κοτάρσκι, μέχρι που ο ΠΑΟΚ κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου. Ο Σορετίρε μπήκε από τα αριστερά, γύρισε για τον Ζίβκοβιτς, ο Τσακμάκης έδιωξε προς στιγμή, αλλά ο Σέρβος πήρε το… ριμπάουντ και με κεφαλιά εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοσέλεφ.

Στο 67΄ ο Ζίβκοβιτς, μετά από συνδυασμό των Κωνσταντέλια και Τσάλοφ, πέτυχε το 2-0. Ωστόσο, προς γενική έκπληξη, ο διαιτητής VAR Σιδηρόπουλος κάλεσε τον διαιτητή Ζαμπαλά να εξετάσει τη φάση στην αρχή της για… υποτιθέμενο επιθετικό φάουλ του Μπάμπα. Ο Ζαμπαλάς συμφώνησε με τον Σιδηρόπουλο, ακυρώνοντας ένα καθαρό γκολ.

Και σαν να μην έφθανε αυτό, στο 85΄ ο Ατρόμητος έφθασε στην ισοφάριση με το πέναλτι του Ουάρντα, αν και στην αρχή της φάσης είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον Μουργκ.

Ο ΠΑΟΚ δεν τα παράτησε και στο 90΄ πέτυχε το 2-1 με την κεφαλιά του Καμαρά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντεσπόντοφ.

Ατρόμητος: Κοσέλεφ, Αθανασίου, Γκονζάλες (65΄ Φαν Βέερτ), Ουάρντα, Μίχορλ, Καρλίτος (66΄ Βρακάς), Mουντές, Ουεντραόγκο, Μπρόρσον, Μπακού (73΄ Γιουμπιτάνα), Τσακμάκης

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Οτο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ (73΄ Καμαρά), Κωνσταντέλιας (87΄ Ντεσπόντοφ), Ζίβκοβιτς, Σορετίρε (73΄ Μουργκ), Τσάλοφ (73΄ Τισουντάλι).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία