Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Θριαμβευτής» ΠΑΟΚ με Παναθηναϊκό!

Δημοφιλή

Εξαιρετικά σημαντική νίκη «καρπώθηκε» η Κ19 του ΠΑΟΚ κόντρα στην αντίστοιχη του Παναθηναϊκού με φόντο την αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της Stoiximan Super League στο γήπεδο της Σουρωτής. Ενδεικτικό πως το γκρουπ ποδοσφαιριστών του Πέτρου Τσιαπακίδη επικράτησε με 3-0 επί των «πράσινων», σημειώνοντας τη δεύτερη διαδοχική του νίκη.

Με την συμπλήρωση του πρώτου 15λέπτου ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ, όταν ο Κούπενος έκλεψε την μπάλα έδωσε στον Τσομπάνη, αυτός σούταρε με τον Καρακασίδη να κάνει ασταθή επέμβαση και τον Χατσίδη να παίρνει το ριμπάουντ κάνοντας το 1-0 για τον Δικέφαλο. Ο διπλασιασμός του σκορ έγινε στο 47ο λεπτό όταν μετά από ατομική ενέργεια του Κούπενου από την δεξιά πλευρά και συστημένη σέντρα, ο Σαπάνης με ψύχραιμο πλασέ στην αριστερή γωνία έγραψε το 2-0.

Το τελικό 3-0 «έγραψε» ο Μύθου από στατική φάση κατόπιν ανατροπής του στο ημικύκλιο της περιοχής, παίρνοντας πάνω του την εκτέλεση και με πολύ ωραίο χτύπημα προσέθεσε το… λιθαράκι του στην ευρεία νίκη των «ασπρόμαυρων».

ΠΑΟΚ Κ19 : Μπελερής, Κούπενος, Αβράμπος, Μπαταούλας, Κοσίδης, Αλμασίδης, Τσομπάνης, Σαπάνης, Μύθου, Χατσίδης, Πολυκράτης

Παναθηναϊκός Κ19 : Καρακασίδης, Σκαρλατίδης, Δουβίκας, Λιναρδάκης, Φικάι, Μπεβάρδος, Τερζής, Μαρκεζίνης, Νταμπίζας, Μπρέγκου, Μπόκος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία