Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Θυμιάνης: «Θα δώσω την ψυχή μου για τον ΠΑΟΚ» (video)

Δημοφιλή

Οι πρώτες συστάσεις του Κωνσταντίνου Θυμιάνη, πρώτου μεταγραφικού «χτυπήματος» του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της θερινής περιόδου, είναι γεγονός δεδομένου πως ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός άνοιξε για πρώτη φορά τα «χαρτιά» του στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου στο Youtube. «Σίγουρα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, γιατί από μικρό παιδί θέλεις να παίξεις σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και για μένα είναι τιμή μου να είμαι εδώ και να φοράω τα ασπρόμαυρα» επισήμανε αρχικώς, ερωτηθείς για το… όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Αναλυτικά όσα επισήμανε ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης:

Για το αν δικαιώθηκε με τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ δεδομένης της πολυετούς του προσπάθειας στον χώρο του ποδοσφαίρου: «Κατά κάποιο τρόπο ναι γιατί από μικρός παλεύω, προπονούμαι και παίζω για να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται και μετά από οκτώ χρόνια που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο επαγγελματικά είμαι στον ΠΑΟΚ».

Για το τι περιμένει και το αν έχει παρέες: «Το να έρθεις σε μία τόσο μεγάλη ομάδα συναντάς πολλά διαφορετικά πράγματα όπως ο ρυθμός, οι προπονήσεις, οι προσωπικότητες των αποδυτηρίων. Έρχομαι για να μάθω να δουλέψω, να εξελιχθώ και γιατί όχι και να καθιερωθώ. Έχω κάποιους γνωστούς και φίλους (Τσιγγάρας-Μιχαηλίδης) που θεωρώ θα με βοηθήσουν στην προσαρμογή μου».

Για τους στόχους του: «Θέλω να καθιερωθώ, να παίξω να μάθω, να εξελιχθώ και να πετύχω ατομικούς-συλλογικούς στόχους της ομάδας».

Για Ράζβαν Λουτσέσκου: «Είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να προπονείται υπό τις οδηγίες του».

Για την Τούμπα: «Ανυπομονώ από την πρώτη στιγμή που μου έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ να ζήσω την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Όταν έρχεσαι εδώ ως αντίπαλος αντιλαμβάνεσαι τη δυναμική του γηπέδου, το πόσο… σπρώχνει την ομάδα οπότε τώρα που θα είμαι από την πλευρά του ΠΑΟΚ θα είναι κάτι όμορφο και διαφορετικό.

Το μήνυμά του στους φίλους του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα πέρσι, θέλω να ξαναγίνει το ίδιο, όπως και η κατάκτηση του Κυπέλλου. Πλέον είναι καιρός όμως ο ΠΑΟΚ να μπει και στο Champions League.

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από εκείνον: «Όταν και όσες φορές βρεθώ μέσα στο γήπεδο θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και την ψυχή μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει».

Δείτε αναλυτικότερα το video που αναρτήθηκε από πλευράς PAOK TV:

Περισσότερα σε λίγο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Όλο και πιο κοντά σε Φλαμένγκο ο Αντόνιο»

«Άκυρο» σε νέα, βελτιωμένη πρόταση της Φλαμένγκο για τον Μάρκος Αντόνιο έριξε η Λάτσιο που δε φαίνεται να υπολογίζει...

Στην ίδια κατηγορία