Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τι ισχύει με Παναγιώτου-Κύπρο

Ο Εθνικός Άχνας έχει δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ Β, Παναγιώτη Παναγιώτου, με τις εξελίξεις να τρέχουν άμεσα. Νωρίτερα υπήρξε δημοσίευμα στην Κύπρο, που ανέφερε ότι ο νεαρός στόπερ θα μετακομίσει στο νησί, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από το κυπριακό κλαμπ.

Ενδεικτικό πως οι Κύπριοι έχουν καταθέσει πρόταση για τον Παναγιώτου, οι δύο ομάδες έχουν μπει σε συζητήσεις και μέχρι την Τρίτη αναμένεται να υπάρξει θετική ή αρνητική κατάληξη στην υπόθεση. Επιπροσθέτως, υπάρχουν προτάσεις για ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Β και μετά την Τρίτη οι άνθρωποι του Δικεφάλου αναμένεται να πάρουν τις αποφάσεις τους.

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα μέσα από το FORZAonline αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις, ο Λευτέρης Λύρατζης προπονείται με τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου επιθυμώντας να είναι έτοιμος μέχρι να προκύψει οριστική εξέλιξη αναφορικά με το μέλλον του και κατ΄επέκταση να παραμείνει σε αγωνιστική φόρμα. Είναι δεδομένο πως η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κινεί διαδικασίες προκειμένου να τον παραχωρήσει δανεικό, ωστόσο, ακόμα δεν έχει τελεσφορήσει η υπόθεση του, παρά το ενδιαφέρον που έχει εκφραστεί εδώ κι αρκετό διάστημα από την Πορτογαλία, και πιο συγκεκριμένα τη Μποαβίστα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version