Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τι ισχύει με ΠΑΟΚ-Λόβρεν

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα αναφορικά με τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, στο τραπέζι των «ασπρόμαυρων» εξετάζεται για τα καλά το όνομα του Ντέγιαν Λοβρεν προκειμένου να κλείσουν την «ανοιχτή» υπόθεση στο κέντρο της άμυνας. Εξαρχής, η προσοχή μετατοπίστηκε στον Ουμάρ Σολέ όπως αποκάλυψε η εκπομπή PAOK Inside του FORZA Group TV, ωστόσο, δεδομένης της καθυστέρησης που παρουσίασε η περίπτωσή του και του χρόνου που πίεζε, ο Δικέφαλος εκδήλωσε ενδιαφέρον στον 35χρονο Κροάτη στόπερ της Λυών.

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα πως οι συζητήσεις των εμπλεκόμενων πλευρών βρίσκονται σε ικανοποιητικό στάδιο και μένει να φανεί η εξέλιξη της διαφαινόμενης μετακίνησής του στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου. Από πλευράς ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση δεν τοποθετούνται στο ενδιαφέρον προς τον Ντέγιαν Λόβρεν, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται προσπάθειες προκειμένου να τον φέρουν στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν κλείσει το θερινό μεταγραφικό παράθυρο.

Ενδεικτικό και της παραμονής των μελών της διοίκησης του ΠΑΟΚ στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Πόρτο Καράς έως τώρα (σ.σ πλην των Ράζβαν Λουτσέσκου και Χρήστου Καρυπίδη) προκειμένου να διευθετηθούν σημαντικά ζητήματα πριν τη λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version