Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Τι ισχύει με Σαμάτα και Αλ Χολούντ

Δημοφιλή

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η Αλ Χολούντ θέλει να ενισχύσει την επίθεση της και στο στόχαστρο της βρίσκεται ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αλί Σαμάτα.

Το ενδιαφέρον της ομάδας από την Σαουδική Αραβία για τον ποδοσφαιριστή είναι υπαρκτό, παρολά αυτά δεν υπάρχει κάποια συμφωνία μέχρι στιγμής με τον Δικέφαλο.

Στον ΠΑΟΚ είναι δεδομένο οτί η αναζήτηση νέου επιθετικού έχει ξεκινήσει έδω και αρκετό καιρό, με την περίπτωση του Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ να απασχολεί έντονα τους «ασπρόμαυρους», που του έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση.

Η αποχώρηση του Στέφανου Τζίμα, που θα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Νυρεμβέργη την επόμενη αγωνιστική περίοδο, δυσκολεύει την κατάσταση, καθώς μείωσε τις επιλογές των επιθετικών στο ρόστερ και έτσι μια πιθανή αποχώρηση του Σαμάτα θα δημιουργήσει μεγάλο κενό στις θέσεις των επιθετικών.

Οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» αξιώνουν ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ, προκειμένου να παραχωρήσουν τον Τανζανό στράικερ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να αποδεσμεύσει τον Σαμάτα, παρόλα αυτά στόχος είναι να έχει καλυφθεί σε αυτή τη θέση, πριν τον παραχωρήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η τηλεόραση θα βαφτεί «ασπρόμαυρη»!

Ο ΠΑΟΚ σήμερα Σάββατο 6 Ιουλίου δίνει το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, με αντίπαλο τη Χιμπέρνιαν. Kαι...

Στην ίδια κατηγορία