Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τι περιμένει τον ΠΑΟΚ με την επανέναρξη: «Βουτιά» στα δύσκολα

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ανασυντάσσεται με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος, ο Λουτσέσκου ενσωματώνει στην ομάδα τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, έχοντας το βλέμμα στο «πακέτο» των έξι αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη πριν την επόμενη διακοπή-πάλι για τις εθνικές ομάδες-στα μέσα Οκτωβρίου.

Με την επανέναρξη της Σούπερ Λιγκ ο Δικέφαλος θα φιλοξενήσει την Κυριακή 15 του μηνός τον Παναθηναϊκό. Αυτό θα είναι και το πρώτο ντέρμπι της σεζόν για τους «ασπρόμαυρους», που θα επιδιώξουν το 4Χ4 στο πρωτάθλημα, στέλνοντας-αν τα καταφέρουν-την υπέρ τους διαφορά από τους «πράσινους» στους οχτώ βαθμούς.

Η εκτός έδρας αναμέτρηση με το Βόλο θα διεξαχθεί ημέρα Σάββατο (21 του μηνός), έτσι ώστε η ομάδα του Λουτσέσκου να έχει μια ημέρα επιπλέον στη διάθεση της για την πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ, που έχει οριστεί για την Τετάρτη 25 του μηνός. Εκείνη την ημέρα ο ΠΑΟΚ θα παίξει στην Κωνσταντινούπολη με τη Γαλατασαράι, με την επιστροφή του από την Τουρκία θα υποδεχθεί τον Αρη (Κυριακή 29 του μηνός) και αμέσως μετά (Πέμπτη 3 Οκτωβρίου) θα δώσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ υποδεχόμενος την (πρώην) Στεάουα Βουκουρεστίου. Αυτό που προκύπτει, λοιπόν, από το πρόγραμμα είναι ότι σε διάστημα εννέα ημερών ο Δικέφαλος θα παίξει με Γαλατασαράι και Στέαουα, έχοντας ενδιάμεσα το ντέρμπι με τον Αρη.

Το τελευταίο παιχνίδι πριν τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στη Λιβαδειά κόντρα στην τοπική ομάδα του Λεβαδειακού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Αποφασίζει για αποστολή-ενδεκάδα ο Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ σήμερα 20/9 θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Βόλο, που θα διεξαχθεί...

Στην ίδια κατηγορία