Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Άρνεσεν με τον Σαμάτα;

Δημοφιλή

Σενάρια που θέλουν τον Φρανκ Άρνεσεν να αφήνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη για την Τανζανία, έχουν κάνει την εμφάνιση του στα ΜΜΕ της Αφρικής αλλά και τις Ευρώπης της τελευταίες ώρες.

Όπως μεταδίδεται, ο πρώην Αθλητικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ, αλλά και των Τσέλσι, Τότεναμ, Αϊντχόφεν και Φέγενορντ μεταξύ άλλων, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Σίμπα από την Τανζανία.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μετά από εβδομάδες διαπραγματεύσεων οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και οι Τανζανοί περιμένουν τον πολύπειρο Δανό στη χώρα μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, πιθανότατα τον Ιούλιο, να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο και να αναλάβει τον σχεδιασμό της ομάδας, ως ο νέος της Τεχνικός Διευθυντής.

Με αυτή την κίνηση ελπίζουν να επιστρέψουν στην κορυφή του ποδοσφαίρου της χώρας, μετά από τις τρεις διαδοχικές κατακτήσεις του πρωταθλήματος από τους Young Africans.

Για την ιστορία, τη φανέλα της Σίμπα έχει φορέσει και ο Άλι Σαμάτα του ΠΑΟΚ, πριν αναχωρήσει αρχικά για το Κογκό και τη Μαζέμπε, και στη συνέχεια για την Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Οι μονομαχίες πριν τον Άρη (video)

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Οι «ασπρόμαυροι»...

Στην ίδια κατηγορία