Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Την… πλήρωσε ο Ιωνικός

Δημοφιλή

Ανετη ήταν η επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Ιωνικού με 6-0, έχοντας εκ των πρωταγωνιστών τον Νάρεϊ, ο οποίος ναι μεν δε σκόραρε, αλλά είχε συμμετοχή σ’ όλα τα γκολ, εξαιρουμένου του τελευταίου. Ο Δικέφαλος ξέσπασε επιθετικά, έστω κι αν του έλειψε ο Ολιβέιρα.

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Ελ Καντουρί, το ντεμπούτο (σε πρωτάθλημα) του Ρικάρντο, αλλά κι η πρώτη εμφάνιση του 17χρονου Τζίμα σε εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος, ο οποίος τη συνδύασε με γκολ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ από τα… αποδυτήρια, αφού μόλις στο 2΄ ο Ρομαό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του μετά το γύρισμα της μπάλας από τον Νάρεϊ. Ο τελευταίος πρωταγωνίστησε στα δύο επόμενα γκολ της ομάδας του. Στο 24΄ έδωσε έτοιμο γκολ στον Κωνσταντέλια για το 2-0 και τέσσερα λεπτά αργότερα έκανε ακριβώς το ίδιο για τον Τόμας. Με τη συμπλήρωση ακριβώς μισής ώρας αγώνα ο ΠΑΟΚ πέτυχε το 4-0 με σκόρερ τον Ζίβκοβιτς (από πάσα του Νάρεϊ), που «έσκαψε» την μπάλα, αιφνιδιάζοντας τον Χουτεσιώτη.

Στο 48΄ ο Τόμας απέτυχε να νικήσει από κοντινή θέση τον Χουτεσιώτη και στην επόμενη φάση ο Μασάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη (χτύπησε με το χέρι το πρόσωπο του Νέσμπεργκ), αφήνοντας τους φιλοξενούμενους για ένα ολόκληρο ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα.

Στο 53΄ ο Τόμας νικήθηκε και πάλι από τον Χουτεσιώτη, όμως ένα λεπτό αργότερα ο Κεντζιόρα, μετά τη σέντρα του Νάρεϊ, με προβολή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0. Στο 67΄ το μακρινό δυνατό σουτ του Τάισον τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Χουτεσιώτη και στο 90΄ ο Τζίμας με κεφαλιά έκανε το 6-0.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Ινγκασον, Νέσμπεργκ, Ρ. Σοάρες, Αουγκούστο (58΄ Ελ Καντουρί), Ντάντας, Νάρεϊ (58΄ Τάισον), Κωνσταντέλιας (70΄ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς (76΄ Ρικάρντο), Τόμας (70΄ Τζίμας).

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Ρουμπουλάκου, Κάνιας, Αντούνες (46΄ Τσίμπσαχ), Λοβέρα (77΄ Πογκοσιάν), Μασάς, Σεμπά (77΄ Τσιριγώτης), Μάντζης (77΄ Μάνος).



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία