Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Την Τετάρτη τα σπουδαία για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Την επόμενη Τετάρτη θα γνωρίζει ο ΠΑΟΚ τους αντιπάλους του στον προκριματικό όμιλο του Basketball Champions League, αλλά και όλες τις λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να φτάσει στους ομίλους της διοργάνωσης.

Στη Γενεύη θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι, η κλήρωση τόσο της προκριματικής φάσης, όσο και των ομίλων του BCL και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Τριλυράκης. Την Τετάρτη λοιπόν θα γίνουν γνωστές οι ομάδες που μέσω κλήρωσης θα απαρτίζουν κάθε έναν από τους τέσσερις ομίλους των προκριματικών, με το νικητή κάθε ομίλου να κερδίσει το εισιτήριο για την κανονική περίοδο της διοργάνωσης. Εκτός από την κλήρωση που θα οδηγήσει στους ομίλους, θα γνωστοποιηθεί το σύστημα διεξαγωγής, ενώ θα διευκρινιστεί και το που θα διεξαχθούν οι προκριματικοί όμιλοι.

Οι 24 ομάδες που θα διεκδικήσουν μέσω των προκριματικών τα 4 εισιτήρια που οδηγούν στους ομίλους του Basketball Champions League είναι…

Aliaga Petkimspor (Τουρκία), BC Kutaisi 2010 (Γεωργία), BC Nokia (Φινλανδία), Caledonia Gladiators (Μεγάλη Βρετανία), Cholet Basket (Γαλλία), CSM CSU Oradea (Ρουμανία), Dinamo Banco di Sardegna Sassari (Ιταλία), ERA Nymburk (Τσεχία), Fribourg Olympic (Ελβετία), Heroes den Bosch (Ολλανδία), Juventus Utena (Λιθουανία), Kalev/Cramo (Εσθονία), Keravnos BC (Κύπρος), MoraBanc Andorra (Ισπανία), Norrkoping Dolphins (Σουηδία), PAOK mateco (Ελλάδα), Patrioti Levice (Σλοβακία), Rilski Sportist (Βουλγαρία), SL Benfica (Πορτογαλία), Sabah (Αζερμπαϊτζάν), Spartak Subotica (Σερβία), Telenet Giants Antwerp (Βέλγιο), Telekom Baskets Bonn (Γερμανία), Trepca (Κόσοβο).

Το 2023 η Βόννη κατέκτησε το BCL, αλλά φέτος θα πρέπει και οι Γερμανοί να κερδίσουν την πρόκρισή τους μέσα από τα προκριματικά. Στο δρόμο του ΠΑΟΚ έχουν βρεθεί σχετικά πρόσφατα και άλλες ομάδες που είναι στα προκριματικά και ήταν τα προηγούμενα χρόνια στους ομίλους του BCL, όπως η Nymburk, η Sassari, η Fribourg, η Cholet και η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας Benfica.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ η Αργυρίου

Για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική περίοδο παραμένει στο γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα η Παναγιώτα Αργυρίου δεδομένου πως ο ΠΑΟΚ ανανέωσε τη...

Στην ίδια κατηγορία