Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τισουντάλι-Τσαλόφ παίρνουν «γεύση» από Τούμπα

Ο κύκλος προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει της επαναληπτικής αναμέτρησης με τη Μάλμε στην Τούμπα (13.08, 20:30) για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League «ανοίγει» τη σημερινή (08.08) μέρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με τους ασπρόμαυρους να μετατοπίζουν την προσοχή τους κατ΄αποκλειστικότητα στη δεύτερη ευρωπαϊκή «μάχη» με τους Σουηδούς.

Οι νέοι παίκτες του Δικεφάλου που έχουν δηλωθεί στη λίστα έχουν ήδη γνωρίσει την ατμόσφαιρα της Τούμπας, ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για τους Ταρίκ Τισουντάλι και Φέντορ Τσάλοφ. Οι δυο τους ακόμη δεν είχαν την ευκαιρία να βρεθούν ως παίκτες του Δικεφάλου στην έδρα της ομάδας και αυτό θα γίνει σύντομα, καθώς την Τρίτη 13/08 όλα δείχνουν πως θα βρίσκονται και οι δύο στην αποστολή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής ενεργοποιήθηκε από τον Ράζβαν Λουτσέσκου στην πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Μάλμε στο δεύτερο μέρος ενώ ερωτηθείς για το αν η εβδομάδα μέχρι τη ρεβάνς θα είναι πιο χρήσιμη ώστε να πάρουν οι παίκτες περισσότερες προπονήσεις στα πόδια τους και δη οι νεοφερμένοι, ο Ρουμάνος τεχνικός επισήμανε χαρακτηριστικά ότι:

«Για τον Κεντζιόρα είναι μία διαδικασία επανένταξης, ξέρουμε πως πρέπει να πάει. Θα έπρεπε να ήταν μαζί μας από την αρχή, αλλά τον είχαμε μετά από λίγες ημέρες. Πρέπει να αναφέρω ότι ο Εκόνγκ ήταν πολύ καλός στα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Είναι σημαντικό για εμάς στα ευρωπαϊκά ματς η συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών, αυτό μας κάνει να προχωράμε. Σε κάθε περίπτωση μία εβδομάδα είναι σημαντική, προχωράμε και βελτιωνόμαστε».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version